Κάνε το δωμάτιο σου πιο άνετο με αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ - Κοστίζει 8 ευρώ

Θα το θες τώρα

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Κάνε το δωμάτιο σου πιο άνετο με αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ - Κοστίζει 8 ευρώ

Κάνε το δωμάτιο σου πιο άνετο με αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ που κοστίζει μόνο 8 ευρώ. Είναι το πιο θηλυκό έπιπλο για το δωμάτιο σου και θα ξεχωρίσει αμέσως μόλις το αγοράσεις, ενώ θα ανανεώσει τον χώρο σου.

Οι τέτοιυ τύπου κρεμάστρε είναι ένα από τα πιο απαραίτητα έπιπλα για τις γυναίκες. Θηλυκά και βολικά, καθώς μπορούν εκεί να αποθηκεύσουν τα πράγματα τους, όπως τα καλλυντικά τους, τα κοσμήματα τους κλπ.

Εμείς βρήκαμε μια τουαλέτα στα ΙΚΕΑ, πολύ οικονομική που μπορείς να την αγοράσεις και να δώσεις έναν αέρα ανανέωσης στο δωμάτιο σου. Εμάς πάντως μας άρεσε πολύ.

Αν πάλι θέλεις να κάνεις μία αλλαγή στο σαλόνι σου, τότε πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μία ματιά σε αυτή την πολυθρόνα από τα IKEA!

STUK

αποθήκευση με 7 διαχωριστικά

ΙΚΕΑ ντουλάπα 8 ευρώ

€ 8,99

Θα το βρεις εδώ

Πως να ανανεώσεις το δωμάτιο σου

Εάν τώρα ολόκληρο το περιβάλλον της κρεβατοκάμαρας σας έχει κουράσει και θέλετε μεγαλύτερες αλλαγές, όπως π.χ. αντικατάσταση διαφόρων επίπλων, επιχειρήστε να ανταλλάξετε (ή να δώσετε) κάποια κομμάτια στις υπαίθριες αγορές που τα δύο τελευταία χρόνια κερδίζουν διαρκώς έδαφος.

Για να κάνετε σωστές επιλογές, σκεφτείτε από πριν τι σας αρέσει να κάνετε μέσα στο υπνοδωμάτιο. Για παράδειγμα διαβάζετε το βράδυ πριν κοιμηθείτε ή σας αρέσει να καταφεύγετε εκεί για να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε; Τότε χρειάζεστε πχ. ένα επιτραπέζιο φωτιστικό και ένα κομοδίνο ή ένα επιδαπέδιο φωτιστικό και ένα μικρό side table ή ένα μικρό σκαμπό για να ακουμπάτε τα πράγματά σας.

Ενα κεφαλάρι με μαλακό γέμισμα σας βοηθάει να χαλαρώσετε. Αντίστοιχα μια πολυθρόνα, μια πάνκα ή ένα απαλό χαλί δημιουργούν ένα cozy περιβάλλον.

Επιλέξτε ένα χρώμα από το κρεβάτι (επένδυση, απόχρωση ξύλου) για τους τοίχους σας και συνδυάστε τα έτσι μεταξύ τους. Ολοκληρώστε επιλέγοντας ένα χαλί που να συμπληρώνει τον χώρο με το σχήμα ή το χρώμα του.

Αν έχετε ένα απλό κρεβάτι χρησιμοποιήστε μια ταπετσαρία με μεγάλες ρίγες στον έναν τοίχο για να ενισχύσετε τη γεωμετρία του χώρου.

Κάντε το δωμάτιο πιο ζεστό χρώματα όπως απαλό πορτοκαλί.

TAGS