Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Το πιο μοντέρνο αντικείμενο για το σαλόνι σας είναι αυτό από τα ΙΚΕΑ - Κάτω από 40 ευρώ

Θα αλλάξει τον χώρο σου

Το πιο μοντέρνο αντικείμενο για το σαλόνι σας είναι αυτό από τα ΙΚΕΑ - Κάτω από 40 ευρώ
DECO & ΣΠΙΤΙΑ 30.05.2020 15:28
Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
ΑΝΘΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

Follow us on Google News

Το πιο μοντέρνο αντικείμενο για το σαλόνι σας είναι αυτό από τα ΙΚΕΑ και κοστίζει κάτω από 40 ευρώ. Θα αλλάξει τον χώρο σου και θα μπορείς πάνω του να βάλεις διάφορα πράγματα και να διακοσμήσει όμορφα τον χώρο σου.

Ο αποθηκευτικός χώρος είναι ένα μεγάλο πρόβλημα μέσα σε κάθε σπίτι και ο καημός της νοικοκυράς. Αρκετά σπίτια δεν έχουν πολλά ντουλάπια για να αποθηκεύσετε πράγματα με αποτέλεσμα να ψάχνετε εξτρά χώρο, όπως ντουλάπια ή τραπεζάκια.

Τα ΙΚΕΑ έχουν τα πάντα και είναι μια πολύ καλή λύση, όταν ψάχνεται κάτι για το σπίτι σας καθώς σίγουρα θα το βρείτε εκεί. Εμείς βρήκαμε το πιο μοντέρνο έπιπλο για το σαλόνι σας και σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

Είναι ένα τραπέζάκι και θα κερδίσεις αποθηκευτικό χώρο αν το αγοράσεις και θα έχεις που να βάλεις όλα τα περιττά πράγματα που δεν χρειάζεσαι, ωστόσο κάτω από 200 ευρώ έπεσε και η τιμή σε αυτό το κατακόκκινο κάλυμμα για τον καναπέ.

TINGBY

βοηθητικό τραπεζάκι με ροδάκια

ΙΚΕΑ βοηθητικό τραπεζάκι με ροδάκια

€ 34,99

Θα το βρεις εδώ

Εκτός από το πιο μοντέρνο έπιπλο και υπάρχει και αυτός ο πολυμορφικός καναπές των ΙΚΕΑ - Ταιριάζει σε κάθε σαλόνι

Ξεχάστε τους κλασικούς καναπές που ξέρατε μέχρι σήμερα! Πετάξτε τον παλιό σας και τρέξτε στα καταστήματα ΙΚΕΑ να προμηθευτείτε αυτόν το νέο καναπέ που είναι πολυμορφικός και θα σας γλιτώσει από πολλά βάσανα! Να τονίσουμε πως λόγω απόχρωσης ταιριάζει σε κάθε σπίτι, ασυζητητί.

Είναι μαύρος και πολύ σύγχρονος. Ανοίγει από κάτω για να μπορείς να αποθηκεύσεις πράγματα και θα τον βρεις στην συγκλονιστική τιμή των 119€. Μην χάνεις χρόνο, δες τον παρακάτω!

SODERHAMN

ΙΚΕΑ σαλόνι καναπές

Αν θες τον αποκτήσεις πάτα εδώ! Και για να ξέρεις θα ταιριάζει τέλεια δίπλα του ένα από αυτά τα επίπεδα φωτιστικά που σου βρήκαμε επίσης στα καταστήματα ΙΚΕΑ! Δες τα μαζί με τις οικονομικές τιμές τους εδώ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σκελετός κρεβατιού στα ΙΚΕΑ με 99 ευρώ

Θέλεις να ανανεώσεις την κουζίνα σου; Στα ΙΚΕΑ θα βρεις το κατάλληλο αντικείμενο

TAGS
Share