Λήγουν αύριο οι σούπερ εκπτώσεις των ΙΚΕΑ - Δείτε αναλυτικά

Μην τις χάσετε΄

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λήγουν αύριο οι σούπερ εκπτώσεις των ΙΚΕΑ - Δείτε αναλυτικά

Σούπερ εκπτώσεις θα βρείτε σε πολλά καταστήματα των ΙΚΕΑ, αλλά και στο e-shop τους, οι οποίες λήγουν αύριο. Για αυτό αν θέλετε να κάνετε τις αγορές σας πρέπει να προλάβετε.

Τις σούπερ εκπτώσεις των ΙΚΕΑ που λήγουν αύριο θα βρείτε:

  • Κατάστημα IKEA Αεροδρόμιο
  • Κατάστημα IKEA Κηφισός
  • Κατάστημα IKEA Θεσσαλονίκη
  • Κατάστημα IKEA Θεσσαλία
  • Κατάστημα IKEA Ιωάννινα
  • Κατάστημα IKEA E-shop

Όροι και Προϋποθέσεις

  • Ισχύει από 13/7 μέχρι 23/8/2020 σε όλα τα καταστήματα και τα κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών ΙΚΕΑ σε επιλεγμένα είδη και για όσο υπάρχουν αποθέματα. (στις 26/7, 2/8,16/8, 23/8 η προσφορά ισχύει μόνο για το IKEA e-shop και το κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο).
  • Για αγορές που πραγματοποιούνται στα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ και στο IKEA e-shop ημερομηνία αγοράς θεωρείται η ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας και όχι η ημερομηνία τιμολόγησης. Η ενέργεια ισχύει για παραγγελίες που καταχωρούνται εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος για το οποίο ισχύει η προσφορά.
  • Η επιστροφή προϊόντος είναι δυνατή μόνο με πιστωτικό σημείωμα.
  • Για αγορές από το IKEA e-shop μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων εντός 40 ημερών.
  • Δε συνδυάζεται με άλλη ενέργεια ή προσφορά.

Δείτε την υπερπροσφορά στα IKEA. 50 ευρώ κάτω το πιο χρήσιμο αντικείμενο για το σπίτι.

Ευχάριστα νέα από τα ΙΚΕΑ - Χαμόγελα σε χιλιάδες καταναλωτές

Τα καταστήματα ΙΚΕΑ έχουν κάνει μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση καθώς αποκάλυψαν πως ανοίγουν νέο κατάστημα. Τα νέα αυτά προσφέρουν χαμόγελα σε χιλιάδες καταναλωτές, οι οποίοι πρέπει να βγουν από το κέντρο της πόλης για να επισκεφθούν κάποιο από τα καταστήματα.

Αυτά είναι τα ευχάριστα νέα των ΙΚΕΑ

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, έχει ανακοινώσει τη δημιουργία του πρώτου μικρού καταστήματος, νέας φιλοσοφίας, στην καρδιά ενός μεγάλου αστικού κέντρου, όπως αυτό του Πειραιά.

Η συγκεκριμένη επένδυση έρχεται δυο χρόνια μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη λειτουργία του ΙΚΕΑ Pop-up Store στην περιοχή, το οποίο έτυχε θερμής ανταπόκρισης από την πόλη του Πειραιά. Πρόκειται για μια στρατηγική απόφαση που στηρίζεται στο ευρύτερο πλαίσιο ανάπτυξης του Oμίλου, με τη λειτουργία καταστημάτων νέας φιλοσοφίας που στόχο έχουν να φέρουν την ΙΚΕΑ ακόμα πιο κοντά στον καταναλωτή.

Να σημειώσουμε πως θα βρίσκεται στην οδό Δημητρίου Γούναρη, από τον ερχόμενο Οκτώβριο, αποδεικνύοντας ότι η δοκιμή που είχε κάνει δύο χρόνια πριν ο όμιλος Φουρλή, λειτουργώντας για μερικούς μόνο μήνες ένα μικρό κατάστημα ΙΚΕΑ μερικά τετράγωνα πιο πέρα, στην οδό Φίλωνος, ήταν επιτυχημένη. Δείτε ωστόσο εδώ και μερικές απίστευτες προσφορές που λήγουν σε λίγες ημέρες.

TAGS