Σημαντική ενημέρωση από τα IKEA - Από σήμερα 14/9...

Αφορά όλους τους καταναλωτές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σημαντική ενημέρωση από τα IKEA - Από σήμερα 14/9...

Τα καταστήματα ΙΚΕΑ έκαναν μία πολύ σημαντική ενημέρωση μέσα από το σαι τους, η οποία φυσικά αφορά όλους τους πελάτες της γνωστής αλυσίδας. Συγκεκριμένα από σήμερα 14/9 ξεκινά μία σούπερ προσφορά την οποία δεν γίνεται να χάσετε!

Αυτή είναι η σημαντική ενημέρωση από τα ΙΚΕΑ που ξεκινά από σήμερα 14/9

-20% με αγορές πάνω από 30€ σε λευκά είδη, φωτισμό, είδη διακόσμησης και καθρέφτες

Ισχύει μέχρι 26/9 για τα καταστήματα ΙΚΕΑ και μέχρι 27/9 για το κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο και το IKEA e-shop.

  • Ισχύει από 14/9 μέχρι 27/9/2020 σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ, τα κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών ΙΚΕΑ και το IKEA e-shop και για όσο υπάρχουν αποθέματα. (Στις 20/9 και 27/9 η προσφορά ισχύει μόνο για το IKEA e-shop και το κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο).
  • Ισχύει σε λευκά είδη για το καθιστικό, το υπνοδωμάτιο και το μπάνιο, φωτιστικά, είδη διακόσμησης, καθρέφτες τοίχου & επιτραπέζιους καθρέφτες.
  • Εξαιρούνται τα παιδικά λευκά είδη, οι επιδαπέδιοι καθρέφτες, οι καθρέφτες μπάνιου, τα χαλιά και τα καλύμματα επίπλων καθιστικού (καναπέδες, πολυθρόνες, υποπόδια).
  • Για αγορές που πραγματοποιούνται στα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ και στο IKEA e-shop ημερομηνία αγοράς θεωρείται η ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας και όχι η ημερομηνία τιμολόγησης. Η ενέργεια ισχύει για παραγγελίες που καταχωρούνται εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος για το οποίο ισχύει η προσφορά.
  • Η επιστροφή προϊόντος είναι δυνατή μόνο με πιστωτικό σημείωμα.
  • Για αγορές από το IKEA e-shop μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων εντός 40 ημερών
  • Δε συνδυάζεται με άλλη ενέργεια ή προσφορά.

Επίσης αν είστε πελάτης των ΙΚΕΑ πρέπει να δώσετε βάση σε αυτή την ανακοίνωση!

«Γονάτισαν» την κοινή γνώμη τα IKEA με την απόφασή τους

Μόλις πριν από λίγες μέρες, η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ΙΚΕΑ θέλησε να ανακοινώσει σε όλους τους καταναλωτές της, μία πολύ σημαντική απόφαση που πήρε, με την οποία κατάφερε να «γονατίσει» την κοινή γνώμη και να πάρει πολλά θετικά σχόλια.

Με αυτή την απόφαση «γονάτισαν» την κοινή γνώμη τα ΙΚΕΑ

Τα μικρά πράγματα μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά. Πάρτε παράδειγμα τα νέα μας φυτικά κεφτεδάκια. Έχουν τη φοβερή γεύση και υφή που έχουν τα κλασικά κεφτεδάκια IKEA με μόνο 4% περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Αυτό σημαίνει ότι είναι το ίδιο νόστιμα, αλλά είναι και εξυπνότερα. Δοκιμάστε τα!

Τα κεφτεδάκια ΙΚΕΑ όπως δεν τα είχατε φανταστεί ποτέ.

Τα φυτικά κεφτεδάκια αποδεικνύουν ότι η διατροφή με λιγότερο κρέας στο μέλλον μπορεί να είναι εξίσου νόστιμη, είτε είστε λάτρης του κρέατος είτε όχι. Φτιαγμένα από πρωτεΐνη μπιζελιού, πατάτες, κρεμμύδια, βρώμη και μήλο, έχουν τη γεύση και τη ζουμερή αίσθηση που έχουν τα κλασικά κεφτεδάκια ΙΚΕΑ, αλλά χωρίς το κρέας. Για να επιτευχθεί η τέλεια γεύση κρέατος, προσθέσαμε νόστιμες ύλες, όπως μανιτάρι, ντομάτα και ψημένα λαχανικά.

Οι κανόνες του παιχνιδιού άλλαξαν.

Ο πλανήτης έρχεται αντιμέτωπος με επείγουσες κλιματικές προκλήσεις. Στην προσπάθειά μας να αναγνωρίσουμε τη σημασία ανάληψης επείγουσας δράσης, στην IKEA εργαζόμαστε σκληρά ώστε να πετύχουμε τον φιλόδοξο στόχο μας να συμβάλλουμε θετικά στο περιβάλλον έως το 2030.

Ένα κομμάτι του παζλ είναι η αύξηση της αναλογίας τροφίμων φυτικής προέλευσης, όπως τα ολοκαίνουργια φυτικά κεφτεδάκια μας. Η υιοθέτηση μιας πιο φιλικής στάσης προς το περιβάλλον είναι σημαντική για όλους μας, είτε είμαστε λάτρεις του κρέατος είτε ημι-χορτοφάγοι, χορτοφάγοι ή βέγκαν.

TAGS