ΙΚΕΑ: Σημαντική ανακοίνωση για τον Οκτώβριο - Τι συμβαίνει από 01/10;

Αφορά όλους τους καταναλωτές..

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΙΚΕΑ: Σημαντική ανακοίνωση για τον Οκτώβριο - Τι συμβαίνει από 01/10;

Τα ΙΚΕΑ, αγαπημένο κατάστημα επίπλων, αποφάσισε από 1 Οκτωβρίου έως και 18 Οκτωβρίου να έχει δωρεάν μεταφορά για αγορές επίπλων πάνω από 200 ευρώ!

Ένα είναι σίγουρο, ότι το ΙΚΕΑ δεν παύει να μας εκπλήσσει με τις προσφορές και τις ευχάριστες ανακοινώσεις προς το καταναλωτικό του κοινό.

Όροι και Προϋποθέσεις

  • Ισχύει για αγορές αξίας 200€* και πάνω σε έπιπλα, έπιπλα κουζίνας & μπάνιου, ντουλάπες, στρώματα, και ηλεκτρικές συσκευές που θα πραγματοποιηθούν από 1/10/2020 μέχρι 18/10/2020 στα καταστήματα ΙΚΕΑ ή για παραγγελίες που θα δοθούν στα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ και στο ΙΚΕΑ e-shop στις παραπάνω ημερομηνίες. (4/10, 11/10 και 18/10 ισχύει μόνο για το IKEA e-shop και το κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο).
    *Υπολογίζεται στην τελική αξία των επίπλων, αφού αφαιρεθούν όλες οι εκπτώσεις και η αξία των υπηρεσιών.
  • Η Δωρεάν Μεταφορά ισχύει για τις πόλεις των Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Λάρισας, Ηρακλείου, Χανίων, Ρόδου, Πάτρας, Κομοτηνής και Καλαμάτας για απλή μεταφορά στη Ζώνη 1.
  • Για αγορές που θα πραγματοποιηθούν στο κατάστημα IKEA Θεσσαλία και το ΙΚΕΑ e-shop η Δωρεάν Μεταφορά ισχύει και για τις παρακάτω πόλεις: Τρίκαλα, Καρδίτσα, Βόλος.
  • Για αγορές που θα πραγματοποιηθούν στο κατάστημα IKEA Ιωάννινα και το ΙΚΕΑ e-shop η Δωρεάν Μεταφορά ισχύει και για τις παρακάτω πόλεις: Άρτα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα.
  • Δεν ισχύει για τις υπηρεσίες «Express Μεταφορά» και «Μεταφορά την επόμενη ημέρα».
  • Εξαιρούνται τα προϊόντα από το Τμήμα Ευκαιριών.
  • Για αγορές που πραγματοποιούνται στα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ και στο IKEA e-shop ημερομηνία αγοράς θεωρείται η ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας και όχι η ημερομηνία τιμολόγησης. Η ενέργεια ισχύει για παραγγελίες που καταχωρούνται εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος για το οποίο ισχύει η προσφορά.
  • Η υπηρεσία μεταφοράς παρέχεται από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας.
    Σε περίπτωση επιστροφής μπορείτε να λάβετε μόνο πιστωτικό σημείωμα.
  • Για αγορές από το IKEA e-shop μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων εντός 40 ημερών.
  • Η συγκεκριμένη ενέργεια δεν συνδυάζεται με άλλη ενέργεια ή προσφορά.

Για παραπάνω πληροφορίες, επισκέψου το site.

Σημαντική είδηση για τα ΙΚΕΑ - Χαρές για πολλούς καταναλωτές

Το πιο χρήσιμο αντικείμενο των IKEA κοστίζει 18,99€

Μπορεί να μπήκε η νέα σεζόν ωστόσο οι προσφορές συνεχίζονται στα καταστήματα IKEA και αυτή τη στιγμή μπορείς να αγοράσεις μόνο με 18,99 ευρώ το πιο χρήσιμο αντικείμενο για το σπίτι που θα αλλάξει το χώρο σου! Η αλήθεια είναι πως αυτή η προσφορά δεν ξαναέγινε!

Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων δεν μας έχει απογοητεύσει σχεδόν ποτέ με τις εκπτώσεις της και η αλήθεια είναι πως τα νέα έπιπλα που βρίσκουμε σε προσφορά είναι ένα κι ένα.

Ωστόσο αν είστε πελάτης των ΙΚΕΑ, πρέπει να ρίξετε μια ματιά, στην σημαντική ενημέρωση που εξέδωσαν τα καταστήματα.

Αυτό είναι το πιο χρήσιμο αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ που κοστίζει 18,99€

IKEA εκπτώσεις έπιπλα

Η βιβλιοθήκη αυτή κοστίζει 18,99€ και μπορείς να την κάνεις δική σου εδώ.

TAGS
ΠΗΓΗ ikea.gr