Βγαλμένη από ταινία αυτή η καρό πολυθρόνα των ΙΚΕΑ - Μοναδική για το σαλόνι σου

Είναι απλά τέλεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βγαλμένη από ταινία αυτή η καρό πολυθρόνα των ΙΚΕΑ - Μοναδική για το σαλόνι σου

Ο χειμώνας έρχεται και το σπίτι σου εκτός από το ότι πρέπει να είναι ζεστό, πρέπει και να φαίνεται! Αυτή η καρό πολυθρόνα των καταστημάτων ΙΚΕΑ που θα δεις παρακάτω θα κάνει το σαλόνι σου να μοιάζει βγαλμένο από ταινία, ίσως Χριστουγεννιάτικη!

Πόσες φορές έχεις δει ταινίες στην τηλεόραση που οι πρωταγωνιστές χουχουλιάζουν στις καρό πολυθρόνες τους και κλαίνε βλέποντας κι εκείνοι ταινίες και τρώγοντας σοκολάτες και ποπ κορν; Κάτι τέτοιο θα βιώσεις κι εσύ αν αγοράσεις τώρα την παρακάτω πολυθρόνα!

Αυτή είναι η καρό πολυθρόνα των ΙΚΕΑ που σου προτείνουμε

  • STOCKSUND πολυθρόνα
  • 192.750.18
  • € 349,00

πολυθρόνα ΙΚΕΑ

Διαβάστε εδώ τι ισχύει από 1 Οκτώβρη στα ΙΚΕΑ!

Σούπερ προσφορά στα IKEA - Μόνο με 79,99 ευρώ παίρνεις...

Οι εκπτώσεις στα καταστήματα ΙΚΕΑ συνεχίζονται και εμείς βρήκαμε για εσένα μία σούπερ προσφορά την οποία δεν γίνεται να χάσεις σε καμία περίπτωση. Αυτή τη στιγμή, μπορείς να κάνεις δικό σου μόνο με 79,99€ το πιο ξεχωριστό αντικείμενο για το σπίτι.

Εμείς μόλις είδαμε τη συγκεκριμένη προσφορά τρέξαμε να την κάνουμε δική μας και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα αντικείμενο που θα σου λύσει τα χέρια.

Πολύ χαμηλές είναι οι τιμές και για τα γραφεία στα ΙΚΕΑ. Δείτε εδώ τις προσφορές.

Αυτή είναι η σούπερ προσφορά στα ΙΚΕΑ με 79,99€

Ο καναπές αυτός γίνεται και κρεβάτι και βρίσκεται σε πολύ καλή τιμή, ιδανική για τους φοιτητές που θέλουν να επιπλώσουν το σπίτι τους.

IKEA εκπτώσεις

Μπορείς να κάνεις δικό του τον καναπέ εδώ, θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθούν όλα τα κομμάτια.

TAGS