Ολόκληρη... ζούγκλα το μποστάνι που έχουν στο σπίτι τους η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς

Μοναδικός χώρος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ολόκληρη... ζούγκλα το μποστάνι που έχουν στο σπίτι τους η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σάκης Ρουβάς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους το μποστάνι που έχει στο σπίτι του με την Κάτια Ζυγούλη και η αλήθεια είναι πως μοιάζει ολόκληρο με κανονική ζούγκλα!

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να κάνει μία αγροτική ζωή και έτσι καλλιεργεί λαχανικά στον κήπο του σπιτιού του. Σήμερα, είναι η Παγκόσμια Ημέρα Υγιεινής Διατροφής και έτσι ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να ανεβάσει ένα πολύ όμορφο βίντεο από τον κήπο του.

«World Food Day!

Όταν η αγάπη για την φύση μετατρέπεται σε ένα δημιουργικό χόμπι, το οποίο βοηθάει ουσιαστικά στη βιωσιμότητα του τρόπου παραγωγής τροφίμων #foodheroes #WorldFoodDay #greenhouse #gardening #growyourown #plants», έγραψε στη λεζάντα του βίντεό του ο Σάκης Ρουβάς. Δείτε εδώ και την υπέροχη φωτογραφία με την οποία ευχήθηκε η Κάτια Ζυγούλη στον γιο της.

Κάτια Ζυγούλη: «Με τρομοκρατούσε...» - Η εξομολόγηση για την οικογένειά της με τον Σάκη Ρουβά

Είχες φανταστεί ότι θα κάνεις τόσο μεγάλη οικογένεια;

Η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν τη μητρότητα. Είχα επίγνωση του πόσο μεγάλη ευθύνη είναι, όχι το να έχεις έτοιμο το φαγητό αλλά η διαμόρφωση αυτών των ανθρώπινων ψυχών. Με τρομοκρατούσε αυτό. Αλλά η ζωή έρχεται και σου φέρνει ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να πάρεις τα μαθήματά σου και να εξελιχθείς. Είναι όμορφο ταξίδι η μητρότητα, απαιτητικό και σαφέστατα κρύβει πολλές ευκαιρίας να κάνεις λάθη αλλά και το σωστό.

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς παιδιά

Ο Σάκης πόσο συμπαραστέκεται στην καθημερινότητα της οικογένειας;

Αυτό μπορεί να αλλάζει κάθε σεζόν. Όταν δουλεύει όλη μέρα και το βράδυ, δεν γίνεται. Όταν όμως δε δουλεύει είναι απόλυτα παρών και πάρα πολύ υποστηρικτικός σε μένα και στα παιδιά.

Φαίνεστε πολύ αγαπημένοι με τον Σάκη...

Είμαστε πολύ κοντά με τον Σάκη αλλά κι αυτό θέλει δουλειά. Προσπαθούμε να βρίσκουμε κάτι να κάνουμε οι δυο μας. Αν δεν μπορούμε να βγούμε έξω, μπορεί να σηκωθούμε νωρίς το πρωί, πριν ξυπνήσουν τα παιδιά και να πάμε για περπάτημα οι δυο μας.

Κάνουμε και μία ζωή αγροτική, καλλιεργούμε ντομάτες έχουμε κότες. Είναι πολύ θεραπευτικό να έχεις τόση επαφή με τη φύση.