Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Με διακόσμηση από τα IKEA το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Μοναδικές λεπτομέρειες!

Με διακόσμηση από τα IKEA το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
DECO & ΣΠΙΤΙΑ 24.10.2020 09:20
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο μέσα από το σπίτι της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, στο οποίο φαίνεται πως όλη η διακόσμηση έχει γίνει από τα καταστήματα IKEA.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει αποδείξει πως έχει στιλ τόσο στον τρόπο που ντύνεται όσο και στο σπίτι της. Καθώς είναι ένας πολύ ενεργός χρήστης των social media, μοιράζεται πολλές φορές φωτογραφίες από τον προσωπικό της χώρο.

Κάθε σημείο του σπιτιού είναι πολύ προσεγμένο και φαίνεται πως η Αθηνά Οικονομάκου έχει βάλει τη δική της πινελιά.

Έτσι έχει διακοσμήσει από τα IKEA το σπίτι της η Αθηνά Οικονομάκου

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της λοιπόν έχει καθίσει στην αγαπημένη της γωνία και όλες οι λεπτομέρειες είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Δείτε εδώ και το υπέροχο βεστιάριο που έχει στο σπίτι της η Αθηνά Οικονομάκου.

Σαν παλάτι το δεύτερο "σπίτι" της Αθηνάς Οικονομάκου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα υπέροχο στιγμιότυπο μέσα από το δεύτερο σπίτι της και η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα μικρό παλάτι.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η αγαπημένη ηθοποιός έχει ανεβάσει φωτογραφίες μέσα από το κατάστημά της, All Over. Ο χώρος είναι πολύ προσεγμένος και αντανακλά το στιλ που έχει τόσο η Αθηνά Οικονομάκου όσο και οι δύο συλλογές της.

Αυτό είναι το δεύτερο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου που είναι σαν παλάτι

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της λοιπόν η Αθηνά Οικονομάκου έδειξε πως ήρθαν στο κατάστημα οι νέες παραλαβές ωστόσο το μάτι μας έπεσε στον χώρο ο οποίος είναι διακοσμημένος με τα πιο γλαφυρά χρώματα και έναν πολυέλαιο που τραβάει σε κάθε περίπτωση την προσοχή.

Δείτε εδώ και το τεράστιο ξενοδοχείο στο οποίο έκανε τις διακοπές της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο η Αθηνά Οικονομάκου!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τηλεοπτική «βόμβα»: Μπαινει στο GNTM 3 η Αθηνά Οικονομάκου - Πότε;

Με μίνι φούστα η Αθηνά Οικονομάκου - Αντί για καλσόν δεν φαντάζεστε τι έβαλε

Share