Νέα ανακοίνωση ΙΚΕΑ για τους πελάτες - Προσοχή μην την πατήσετε εν μέσω lockdown

Τι συμβαίνει στα καταστήματα τους;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέα ανακοίνωση ΙΚΕΑ για τους πελάτες - Προσοχή μην την πατήσετε εν μέσω lockdown

Μια νέα σημαντική ανακοίνωση εξέδωσαν τα ΙΚΕΑ για τους πελάτες τους με σκοπό να μην την πατήσουν, καθώς λόγω του πανελλαδικού lockdown, είναι κλειστά όλα τα καταστήματα τους.

Συγκεκριμένα, κλειστά είναι και τα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών της γνωστής αλυσίδας και για αυτό μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μόνο μέσω του e-shop.

«Σας ενημερώνουμε πως σύμφωνα με τις τελευταίες κυβερνητικές οδηγίες τα Καταστήματα και τα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ παραμένουν προσωρινά κλειστά. Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μέσω του ΙΚΕΑ e-shop. H δυνατότητα επιστροφής προϊόντων για αγορές από τα Καταστήματα και τα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ παρατείνεται 40 ημέρες μετά το άνοιγμα των καταστημάτων», γράφει αναλυτικά η ανακοίνωση των ΙΚΕΑ. Αν είστε φαν του online shopping δείτε εδώ όλα τα νέα προίόντα.

ΙΚΕΑ ανακοίνωση lockdown

Ανακοίνωση ΙΚΕΑ για την αποφυγή ατυχημάτων στο σπίτι - Αφορά όλους τους πελάτες

Τα ΙΚΕΑ εξέδωσαν μια πολύ σημαντική ανακοίνωση που αφορά όλους τους πελάτες τους. Συγκεκριμένα, έδωσαν οδηγίες στήριξης των επίπλων για την αποφυγή ατυχημάτων στο σπίτι.

Αναλυτικά οι οδηγίες για την αποφυγή των ατυχημάτων από τα ΙΚΕΑ

Όλοι θέλουμε στο σπίτι μας να νιώθουμε ασφάλεια. Μαζί, μπορούμε να μειώσουμε τον κίνδυνο των ατυχημάτων στο σπίτι.

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγουμε ατυχήματα που συμβαίνουν από έπιπλα που πέφτουν είναι να τα στερεώνουμε στον τοίχο.

Γι’ αυτό, ελέγξτε τις συρταριέρες και τα έπιπλα τουαλέτας αλλά και τα υπόλοιπα έπιπλα ΙΚΕΑ με ύψος μεγαλύτερο των 75 εκατοστών που έχετε στο σπίτι σας και βεβαιωθείτε ότι τα έπιπλα αυτά, είναι καλά στερεωμένα στον τοίχο. Σε όλες τις συσκευασίες ανάλογων προϊόντων ΙΚΕΑ υπάρχουν εξαρτήματα στήριξης.

Εάν έχετε χάσει ή χρειάζεστε επιπρόσθετο σετ στήριξης για κάποιο από τα προϊόντα ΙΚΕΑ, ελάτε από το κατάστημα για να σας δώσουμε ένα εντελώς δωρεάν. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 801 11 22 722 ή στο 210 35 43 403 (χρέωση σύμφωνα με τη τιμολογιακή πολιτική του τηλεπικοινωνιακού παρόχου σας) ή στείλτε μας email εδώ.

Να σημειώσουμε πως από τα ΙΚΕΑ είναι και όλη σχεδόν η κουζίνα στο σπίτι της Ζενεβιέβ Μαζαρί και μόλις την δείτε θα πάθετε την πλάκα σας.

Πώς να αποφύγετε ατυχήματα από έπιπλα που μπορεί να πέσουν

• Στερεώστε τα στον τοίχο! Τα έπιπλα πρέπει να είναι στερεωμένα στον τοίχο με τα κατάλληλα εξαρτήματα στή

TAGS