Από τα ΙΚΕΑ είναι η κουζίνα της Ζενεβιέβ Μαζαρί - Σαν από περιοδικό το σπίτι της

Δεν θα σταματήσετε να το χαζεύετε...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Από τα ΙΚΕΑ είναι η κουζίνα της Ζενεβιέβ Μαζαρί - Σαν από περιοδικό το σπίτι της

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz, ωστόσο, ήρθε η ώρα να συζητηθεί η... κουζίνα του σπιτιού της, καθώς είναι άκρως εντυπωσιακή και στιλάτη και όλη διακοσμημένη από τα ΙΚΕΑ. Στην φωτογραφία της είναι λες και έχει βγει από περιοδικό.

Η ταλαντούχα κριτής του GNTM 3, αφού σπούδασε Art & Design στον Καναδά, έχει εργαστεί ως junior fashion editor, μοντέλο, ασχολήθηκε και με τη φωτογραφία, ενώ τώρα είναι Art Director στο Fashion Worksop της Βίκυς Καγιά, διατηρεί ένα άψογο στιλ.

Μάλιστα, στις αποχωρήσεις του ριάλιτι μοντέλων, πραγματοποιεί απίστευτες εμφανίσεις που έχουν σχολιαστεί πολύ στα social media. Ενώ συχνά επιλέγει και ρούχα από τα Zara που είναι νούμερο ένα στις τάσεις.

Για αυτό το λόγο λοιπόν, το σπίτι της έχει την δική της πινελιά στη διακόσμηση! Σε ανάρτηση που έκανε πριν από λίγες ημέρες, είδαμε την κουζίνα της, η οποία είναι σε λευκές αποχρώσεις, αλλά και μεταλικές, με το πάτωμα να είναι ξύλινο.

Όλα μάλιστα τα έπιπλα είναι από τα ΙΚΕΑ, όπως αποκάλυψε η ίδια στα σχόλια απαντώντας σε διαδικτυακή της φίλη!

Αυτή είναι η ΙΚΕΑ κουζίνα του σπιτιού της Ζενεβιέβ Μαζαρί

Με 12ποντο και άβαφη η Ζενεβιέβ Μαζαρί στα Zara - Φωτογραφίες του 2013 με την Βίκυ Καγιά

Απίστευτα και μοναδικά στιγμιότυπα φέρει σήμερα το Youweekly.gr στην δημοσιότητα από το 2013 και αφορούν την Ζενεβιέβ Μαζαρί και την Βίκυ Καγιά. Οι δυο αγαπημένες κυρίες διατηρούν χρόνια την φιλία τους και τότε, που η Ζενεβιέβ δεν είχε βγει ακόμα μπροστά στο φακό, οι φωτογράφοι τις απαθανάτισαν αν ψωνίζουν στα Zara κι εκείνη να είναι άβαφη, με μακρύ μαλλί και 12ποντες μαύρες γόβες...

Η αλήθεια είναι πως στις παρακάτω φωτογραφίες δεν θυμίζει τίποτα το σήμερα αλλά... από τότε είχε γούστο!

Φωτογραφίες της Ζενεβιέβ Μαζαρί με την Βίκυ Καγιά στα Zara για ψώνια από το 2013

Ζενεβιέβ Μαζαρί παρελθόν

Ζενεβιέβ Μαζαρί Βίκυ Καγιά Zara

Ζενεβιέβ Μαζαρί άβαφη

Δείτε εδώ και φωτογραφίες από τον γάμο της!