Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Εξωπραγματικό - 53.379 ευρώ για να πάρει κανείς αυτό το προϊόν του ΙΚΕΑ

Έχει ξεκινήσει να πωλείται στην Αμερική!

Εξωπραγματικό - 53.379 ευρώ για να πάρει κανείς αυτό το προϊόν του ΙΚΕΑ
DECO & ΣΠΙΤΙΑ 17.11.2020 12:26
Από Ελένη Ζουγανέλη

Το πρώτο τους σπίτι πουλάνε τα ΙΚΕΑ στην Αμερική, το οποίο έχουν κατασκεύασει οι ίδιοι. Αξίζει 53,379€ και είναι απλά εξωπραγματικό. Είναι ένα «πράσινο» διαμέρισμα 17,7 τετραγωνικών μέτρων. Μάλιστα, βασίζεται στο Vista Boho XL που κατασκευάζει η Escape Home.

Η ΙΚΕΑ θέλησε να δημιουργήσει ένα σπίτι με ελάχιστον δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Για αυτό έχει γίνει χρήση φυσικών πρώτων υλών και υλικών που αποτελούν προϊόν ανακύκλωσης

Είναι ένα τροχόσπιτο με φωτοβολταϊκάπάνελ στην οροφή, τουαλέτα κομποστοποίησης, ενώ ο εξοπλισμός του προέρχεται από την γκάμα προϊόντων του ΙΚΕΑ.

IKEA τροχόσπιτο

Μέχρι στιγμής έχει κατασκευαστεί μόνο ένα τροχόσπιτο από την IKEA το οποίο μάλιστα πωλείται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής έναντι 63.350 δολαρίων, δηλαδή 53,379€.

Να σημειώσουμε πως τα ΙΚΕΑ σου δίνουν το καλύτερο δώρο των Χριστουγέννων. Τόσο για εσένα όσους και για τους αγαπημένους σου.

Φρενίτιδα στο instagram με το χριστουγεννιάτικο δέντρο των ΙΚΕΑ - Κοστίζει 9 ευρώ μόνο

Φρενίτιδα έχει προκαλέσει στο Instagram ένα εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα βρεις στη διαδικτυακή σελίδα των ΙΚΕΑ, δίνοντας μόνο 9 €. Τόλμησε το και δώσε έναν άλλο αέρα στο σαλόνι σου.

Μπορεί φέτος οι γιορτές να είναι λίγο διαφορετικές, ωστόσο ο στολισμός θα γίνει και ήδη πολλοί διάσημοι Έλληνες έχουν μπει σε mood χριστουγέννων. Όπως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Για εσένα ωστόσο, που δεν θέλεις να μπεις στη διαδικασία να κατεβάσεις το δέντρο από το πατάρι και να "φας" χρόνο στο στόλισμα του, τα ΙΚΕΑ σου προτείνουν ένα διαφορετικό δέντρο που δεν θα σου πάρει πολύ χρόνο και... κόπο για να διακοσμήσεις.

Το συγκεκριμένο, γλιτώνει πολλά τετραγωνικά από το σπίτι σου, ενώ μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί και σαν ράφι. Είναι ιδανικό για μικρά σπίτια και φοβερά πρακτικό.

Αυτό είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο των ΙΚΕΑ

Μπορείς να το βρεις εδώ με 8,99 €.

χριστουγεννιάτικο δέντρο  ΙΚΕΑ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δείτε φωτογραφία από το νέο καμαρίνι της Καινούργιου στο Open - Το διακόσμησε από τα ΙΚΕΑ

Νέα ανακοίνωση ΙΚΕΑ για τους πελάτες - Προσοχή μην την πατήσετε εν μέσω lockdown

TAGS
Share