Φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της Νατάσας Μποφίλιου - Τη διαφορά κάνουν οι πράσινες πολυθρόνες

Σπάνιο στιγμιότυπο από τον χώρο της τραγουδίστριας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της Νατάσας Μποφίλιου - Τη διαφορά κάνουν οι πράσινες πολυθρόνες

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Νατάσα Μποφίλιου αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία νέα φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της και η αλήθεια είναι πως τη διαφορά την κάνουν οι πράσινες πολυθρόνες που έχει στο σαλόνι.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στο σπίτι λόγω της κατάστασης που επικρατεί και έτσι συχνά ανεβάζει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της παρόλο που δεν είναι ενεργή στα social media.

Αυτή τη φορά, η Νατάσα Μποφίλιου ανέβασε μία φωτογραφία από το σαλόνι της, το οποίο έχει πολύ ιδιαίτερο στολισμό. Δείτε εδώ τι αποκάλυψε η Νατάσα Μποφίλιου στο Ενώπιος Ενωπίω.

Νατάσα Μποφίλιου σπίτι

H Νατάσα Μποφίλιου αδυνάτισε και είναι αγνώριστη - Θα «μείνετε» με την αλλαγή στο σώμα της

Η Νατάσα Μποφίλιου είναι μια από τις σπουδαιότερες τραγουδίστριες του χώρου και έχει καταφέρει να μαγέψει τους πάντες με την συγκλονιστική φωνή της. Εκτός από τις φωνητικές της όμως ικανότητες, η Νατάσα διαθέτει και μια πολύ κομψή εμφάνιση. Μάλιστα, παρατηρήσαμε ότι έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό, μιας και έχει αδυνατίσει αρκετά!

Η καραντίνα είναι μια δύσκολη περίοδος που δεν ευνοεί πολύ την διατροφή και την δίαιτα. Αυτό όμως η Νατάσα Μποφίλιου έρχεται να το διαψεύσει μιας και αυτήν την περίοδο είναι αρκετά αδυνατισμένη.

Η τραγουδίστρια είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Απλά άρχισα να προσέχω λίγο περισσότερο τη διατροφή μου, δεν ήταν αυτοσκοπός. Όταν σταμάτησα για ένα χρόνο τις εμφανίσεις, δεν έτρωγα αργά το βράδυ όπως έκανα πριν και αυτό είχε αποτέλεσμα. Έτσι όμως ήμουν όταν ξεκινούσα, σε αυτά τα κιλά, αλλά μετά ξέφυγε το πράγμα…».

Με ή χωρίς παραπάνω κιλά, η Νατάσα Μποφίλιου παραμένει μια κούκλα! Η Μποφίλιου αποκάλυψε ότι είχε κολλήσει...

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της Νατάσας Μποφίλιου:

H Νατάσα Μποφίλιου αδυνάτισε και είναι αγνώριστηH Νατάσα Μποφίλιου αδυνάτισε

Στα πιο αδύνατά της η Νατάσα Μποφίλιου - Το λαμέ συνολάκι τράβηξε τα βλέμματα

Ο φακός του YouWeekly.gr «τσάκωσε» τη Νατάσα Μποφίλιου στη συναυλία που πραγματοποίησε χθες στην Τεχνόπολη. Από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, φαίνεται πως η τραγουδίστρια βρίσκεται στα πιο αδύνατά της και η αλήθεια είναι πως το λαμέ συνολάκι που επέλεξε να φορέσει κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δείχνει να έχει κάνει μία πολύ αξιόλογη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια και έχει αποβάλει από πάνω της πολλά κιλά.

Κάθε φορά που κυκλοφορούν στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες της, γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρη η αλλαγή στο σώμα της. Έτσι, χθες ήταν απλά εντυπωσιακή με το ρούχο που επέλεξε να φορέσει στο live της.

Εφαρμοστή ολόσωμη φόρμα με στρας, η οποία έδινε έναν αέρα και το χρώμα της ταίριαζε μοναδικά με τα ξανθά μαλλιά της τραγουδίστριας.

Αν πάλι ψάχνετε τη δίαιτα της Νατάσας Μποφίλιου, δείτε εδώ πώς κατάφερε να χάσει 16 κιλά.

Νατάσα Μποφίλιου αδυνάτισμα