Πολλά σαλόνια, σάουνα και τζάκι - Η βίλα του Νίκου Κοκλώνη στην Βούλα

Δείτε βίντεο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πολλά σαλόνια, σάουνα και τζάκι - Η βίλα του Νίκου Κοκλώνη στην Βούλα

Πρόκειται για μια τεράστια υπερπολυτελή βίλα στην Βούλα με πισίνα, γυμναστήριο, σολάριουμ, σάουνα, γκαρνταρόμπα που θυμίζει ολόκληρο… διαμέρισμα και πολλά άλλα. Πολλά σαλόνια, μαρμάρινο τζάκι, ακριβά πατώματα και κρυστάλλινα φωτιστικά, συνθέτουν ένα σπίτι που έχει δημιουργήσει ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης μαζί με κάποιον ειδικό.

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι ένας πολύ δημιουργικός άνθρωπος, επιχειρηματίας και παρουσιαστής, που έχει καταφέρει πολλά πράγματα στη ζωή του. Δε δίστασε να πάρει αρκετά ρίσκα, που δεν του βγήκαν αρχικά σε καλό, καθώς έχασε σχεδόν όλη την περιουσία του (δείτε εδώ όσα είχε αποκαλύψει ο ίδιος για την χρεοκοπία του), όμως στη συνέχεια, έγινε πρόεδρος σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής στα media και γνωρίζει την απόλυτη επιτυχία.

Ο γοητευτικός Νίκος Κοκλώνης, είναι αρκετά ενεργός στα social media και πολύ συχνά εκτός από τα επαγγελματικά του βήματα, μοιράζεται και στιγμές από την καθημερινότητά του. Γενικά είναι πολύ ανοιχτός άνθρωπος! Πριν από λίγο καιρό είχε ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του στην εκπομπή Happy Day και τα πλάνα είναι συγκλονιστικά.

Βίντεο μέσα από το σπίτι του Νίκου Κοκλώνη

"Έβγαζα καθημερινά 5 εκατομμύρια ευρώ αλλά δεν ήμουν ευτυχισμένος"

Μια πολύ λεπτομερής συνέντευξη για την ιστορία της ζωής του έδωσε πριν από αρκετό καιρό ο παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός ο οποίος δήλωσε πως στην δεύτερη απόπειρα ταξιδιωτικού γραφείου στάθηκε τυχερός μέσω μιας γνωριμίας και κατάφερε να πουλάει πολλά αεροπορικά εισιτήρια κάνοντας τζίρο 5 εκατομμύρια δολάρια τη μέρα, ωστόσο ευτυχισμένος δεν ένιωθε, αντίθετα τώρα που κάνει τηλεοπτικές δουλειές νιώθει πιο γεμάτος.

«Πήρα την τσάντα μου κι είπα δεν πάμε να ανοίξουμε την εταιρία που έχουμε εκεί πολλούς πελάτες. Είχα τότε 5 εκατομμύρια ευρώ κι ήταν σαν να έχω 5 δισεκατομμύρια. Στη Νέα Υόρκη αυτά δεν φτάνουν ούτε για ένα μήνα. Έπρεπε να σκεφτώ κάτι ανατρεπτικό για να διαφημίσω την εταιρία. Την εποχή εκείνη όλοι έβριζαν τον Justin Bieber γιατί είχε οδηγήσει μεθυσμένος.

Επειδή είμαι τυχερός και κατά τύχη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου κρατείται ο ίδιος. Πάω εκεί με ένα εισιτήριο δίχως επιστροφή, όπως του ζητούσαν τότε στην Αμερική. Μόνο που έκανα αυτό δωρεάν έγινα γνωστός σχεδόν σε όλη την Αμερική. Απογειώθηκε η εταιρία που πήγα εκεί με έναν φάκελο. Πρέπει να έχεις και θράσος και είπα ότι του προσφέρω το εισιτήριο να πάει όπου θέλει. Φυσικά δεν το πήρε.»