Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Είναι χρυσή μέχρι και η κουζίνα της - Φωτογραφία από το σπίτι της Μαρίνας Πατούλη

Νέο ντοκουμέντο από το «παλάτι» της στην Πεύκη

Είναι χρυσή μέχρι και η κουζίνα της - Φωτογραφία από το σπίτι της Μαρίνας Πατούλη
DECO & ΣΠΙΤΙΑ 23.01.2022 09:18
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Αν ένα σπίτι celebrity αξίζει την προσοχή μας τότε αυτό είναι χωρίς αμφιβολία της Μαρίνας Πατούλης. Το πολυσυζητημένο σπίτι της στην Πεύκη, το οποίο έμεινε στην κατοχή της μετά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη.

Η Μαρίνα Πατούλη είναι μία γυναίκα με πολύ ιδιαίτερο στιλ, κάτι που φυσικά αποτυπώνεται και στο ιδιαίτερο σπίτι της. Κάθε λεπτομέρεια είναι προσεγμένη ενώ όλος ο χώρος «φωνάζει» Μαρίνα Πατούλη.

Από το σαλόνι μέχρι και την κουζίνα, κυριαρχεί το χρυσό χρώμα και οι μπεζ λεπτομέρειες.

Η κουζίνα στο σπίτι της Μαρίνας Πατούλη

Μαρίνα Πατούλη σπίτι

Αυτές είναι σήμερα οι σχέσεις της με τον Γιώργο Πατούλη

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (27/12) ο Γιώργος Πατούλης, ο οποίος μεταξύ άλλων κλήθηκε να μιλήσει για τη σχέση που έχει σήμερα με την πρώην σύζυγό του, Μαρίνα Πατούλη, με την οποία το διαζύγιο εκδόθηκε πριν από μερικές εβδομάδες.

Οι δυο τους είχαν μεγάλη ένταση μετά τον χωρισμό, ωστόσο φαίνεται πως ο καιρός υπήρξε γιατρός και έτσι πλέον τα πράγματα μεταξύ τους έχουν ηρεμήσει.

Άλλωστε και οι δυο έχουν θέσει ως προτεραιότητα το παιδί τους, το οποίο δε θέλουν σε καμία περίπτωση να εκθέσουν.

«Εγώ αυτό που ήθελα ήταν όσο το δυνατόν να μην επηρεαστεί ένα παιδί. Την Μαρίνα δεν έπαψε κανείς ούτε να την αγαπάει ούτε να τη σέβομαι, άλλο πράγμα είναι το συναποφασίζουμε και άλλο πράγμα ο σεβασμός. Έχουμε ένα παιδί και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο να έχουμε ηρεμία και να μεγαλώσει, να αποκτήσει τα εφόδιά του.

Θεωρώ ότι σε κάθε περίπτωση η Μαρίνα ξέρει να αποφασίζει, ξέρει να διαχειρίζεται το κεφάλαιό της και το γνωστικό και το κοινωνικό. Νομίζω ότι το διαχειρίζεται με τον τρόπο που εκείνη ξέρει, όταν με ρωτάει λέω την άποψή μου. Καλά έκανε και πήγε.

Αυτή την περίοδο μπορεί να κάνει ό,τι νομίζει ότι πρέπει να κάνει. Εκείνη την περίοδο ήταν αδόκιμο να το τολμήσει», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πατούλης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με πανάκριβο κολάν και φούξια μπουφάν - Μαγνήτισε τα βλέμματα στη Μάνη η Μαρίνα Πατούλη

Έκραξαν τη Μαρίνα Πατούλη κάτω από τη φωτογραφία της και εκείνη τους απάντησε - Ανάστατο το Instagram

Share