Ισχύει μέχρι τέλη Φλεβάρη - Έκτακτη ανακοίνωση από τα ΙΚΕΑ

Προλαβαίνετε να κάνει τα ψώνια σας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ισχύει μέχρι τέλη Φλεβάρη - Έκτακτη ανακοίνωση από τα ΙΚΕΑ

Λίγο καιρό μετά τα εγκαίνια που έκανε το νέο κατάστημα ΙΚΕΑ στο The Mall, η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων εξέδωσε μία έκτακτη ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστό στους πελάτες της πως οι εκπτώσεις ισχύουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Σε όλα τα καταστήματα των ΙΚΕΑ μπορείτε να βρείτε έπιπλα και κομμάτια διακόσμησης για το σπίτι σας σε πολύ συμφέρουσες τιμές.

Η ανακοίνωση του ΙΚΕΑ

«Ανανεώστε κάθε χώρο του σπιτιού σας με εκπτώσεις που φτάνουν έως και 70%. Η ενέργεια ισχύει σε επιλεγμένα είδη και όσο υπάρχουν αποθέματα.

Ισχύει από 10/1/2022 μέχρι 28/2/2022 σε όλα τα καταστήματα, τα κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών ΙΚΕΑ και το IKEA e-shop σε επιλεγμένα είδη και για όσο υπάρχουν αποθέματα.

Εκπτώσεις ΙΚΕΑ

Συγκινητική απόφαση από τα ΙΚΕΑ

H ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS και σ’ αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία που βιώνει η χώρα μας στηρίζει την Ελληνική κοινωνία. Στέκεται δίπλα στους συμπολίτες μας που είδαν την καθημερινότητά τους, την περιουσία τους και τον τόπο τους να καταστρέφεται από την πύρινη λαίλαπα.

Παράλληλα, συμπορεύεται με την πολιτεία στην προσπάθεια αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος αλλά και της οικονομικής ζωής στις πυρόπληκτες περιοχές.

Η ΙΚΕΑ προχώρησε στην κατάθεση 100.000 ευρώ στον ειδικό Λογαριασμό Κρατικής Αρωγής (Τράπεζα της Ελλάδος) για την ενίσχυση προγραμμάτων και δράσεων στήριξης.

Τα ΙΚΕΑ βοηθούν τους πυρόπληκτους

Δεσμεύεται να στηρίξει την αποκατάσταση και ανασυγκρότηση του φυσικού περιβάλλοντος, μέσω της Ελληνικής Εταιρίας Περιβάλλοντος & Πολιτισμού στις πληγείσες περιοχές.

Ενισχύει ομάδες εθελοντών δασοπυρόσβεσης και δασοπροστασίας στην Εύβοια, για την προμήθεια ειδικού εξοπλισμού.

Υποστηρίζει το πρόγραμμα του WWF Ελλάς για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων των δασικών πυρκαγιών με έμφαση στην Εύβοια και στηρίζει μέσω αυτής της συνεργασίας με το WWF τη δράση της οργάνωσης ΑΝΙΜΑ για τη διάσωση και περίθαλψη άγριων ζώων στην Εύβοια και σε άλλες πυρόπληκτες περιοχές. Για τον λόγο αυτό θα προσφέρει 10% από κάθε πώληση συσκευασιών επαναφορτιζόμενων μπαταριών και φορτιστών, για τα επόμενα 3 χρόνια.

TAGS