Κοστίζει 700€ αλλά ξεπουλάει σαν "τρελός" - Ο καναπές από τα ΙΚΕΑ που κάνει θραύση

Κάνε τον δικό σου

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κοστίζει 700€  αλλά ξεπουλάει σαν

Σε περίπτωση που πιστεύετε πως έχει έρθει η ώρα να κάνετε μια ανακαίνιση στο σπίτι σας και πιο συγκεκριμένα στο σαλόνι σας, εμείς μετά από ένα ψάξιμο που κάναμε στο online store των ΙΚΕΑ σας βρήκαμε την πιο ιδανική λύση που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε με τον τριθέσιο καναπέ μόνοι σας ή ακόμη και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Είναι ιδανικός για κάθε σαλόνια καθώς βολεύει αρκετά σε περίπτωση που έχετε μικρό χώρο ενώ μπορεί να ταιριάξει άνετα. Μάλιστα, το κάλυμμα είναι σε χρώμα γκρι ωστόσο εσείς έχετε την δυνατότητα εάν θέλετε να βάλετε κάποιο ριχτάρι από πάνω για να δώσει νέο τόνο. Δείτε επίσης την σημαντική ανακοίνωση που σας αφορά.

Ο τριθέσιος καναπές από τα IKEA που πρέπει να γίνει δικός σας

  • Πλάτος: 204 cm
  • Βάθος: 89 cm
  • Ύψος: 78 cm
  • Ύψος μπράτσου: 64 cm
  • Πλάτος καθίσματος: 180 cm
  • Βάθος καθίσματος: 61 cm
  • Ύψος καθίσματος: 4
  • € 699,00
    ΙΚΕΑ - Έπιπλα
    ΙΚΕΑ - καναπές

Τριθέσιος καναπές από τα ΙΚΕΑ

Συγκινητική απόφαση από τα ΙΚΕΑ

H ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS και σ’ αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία που βιώνει η χώρα μας στηρίζει την Ελληνική κοινωνία. Στέκεται δίπλα στους συμπολίτες μας που είδαν την καθημερινότητά τους, την περιουσία τους και τον τόπο τους να καταστρέφεται από την πύρινη λαίλαπα.

Παράλληλα, συμπορεύεται με την πολιτεία στην προσπάθεια αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος αλλά και της οικονομικής ζωής στις πυρόπληκτες περιοχές.

Η ΙΚΕΑ προχώρησε στην κατάθεση 100.000 ευρώ στον ειδικό Λογαριασμό Κρατικής Αρωγής (Τράπεζα της Ελλάδος) για την ενίσχυση προγραμμάτων και δράσεων στήριξης.

Τα ΙΚΕΑ βοηθούν τους πυρόπληκτους

Δεσμεύεται να στηρίξει την αποκατάσταση και ανασυγκρότηση του φυσικού περιβάλλοντος, μέσω της Ελληνικής Εταιρίας Περιβάλλοντος & Πολιτισμού στις πληγείσες περιοχές.

Ενισχύει ομάδες εθελοντών δασοπυρόσβεσης και δασοπροστασίας στην Εύβοια, για την προμήθεια ειδικού εξοπλισμού.

Υποστηρίζει το πρόγραμμα του WWF Ελλάς για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων των δασικών πυρκαγιών με έμφαση στην Εύβοια και στηρίζει μέσω αυτής της συνεργασίας με το WWF τη δράση της οργάνωσης ΑΝΙΜΑ για τη διάσωση και περίθαλψη άγριων ζώων στην Εύβοια και σε άλλες πυρόπληκτες περιοχές. Για τον λόγο αυτό θα προσφέρει 10% από κάθε πώληση συσκευασιών επαναφορτιζόμενων μπαταριών και φορτιστών, για τα επόμενα 3 χρόνια.

TAGS