Έχει κάνει "χαμό" το βοηθητικό τραπεζάκι από τα ΙΚΕΑ - Κοστίζει μόνο € 5,99

Προλαβαίνεις να το κάνεις δικό σου!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έχει κάνει

Αρκετές είναι οι φορές που σας έχουμε προτείνει διάφορα έπιπλα από τα ΙΚΕΑ μετά από μια μικρή αναζήτηση που έχουμε κάνει από το online store για να σας διευκολύνουμε. Έτσι, αυτή τη φορά "έπεσε" στο μάτι μας ένα βοηθητικό τραπεζάκι το οποίο κοστίζει μόνο € 5,99.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα βοηθητικό τραπεζάκι το οποίο βγαίνει μόνο σε λευκό χρώμα. Είναι αρκετά χρήσιμο καθώς μπορείτε να το βάλετε σε διάφορα μέρη του σπιτιού σας δίνοντάς άλλον αέρα στον χώρο. Μάλιστα, μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε διάφορα διακοσμητικά, όπως για παράδειγμα αρωματικά κεριά. Δείτε επίσης εδώ πως θα λειτουργήσει το ωράριο την Μεγάλη Εβδομάδα.

Το βοηθητικό τραπεζάκι από τα ΙΚΕΑ

  • Λευκό
  • € 5,99

Τραπεζάκι από τα ΙΚΕΑ

Βοηθητικό τραπεζάκι από τα ΙΚΕΑ

ΙΚΕΑ - Βοηθητικό τραπεζάκι από τα ΙΚΕΑ

Η ανακοίνωση για τα ΙΚΕΑ για τα ευχάριστα

Σε δραστικές λύσεις προχωρεί η σουηδική πολυεθνική αλυσίδα καταστημάτων επίπλων της ΙΚΕΑ, ώστε να μπορέσει επιθετικά να επιλύσει το πρόβλημα της μείωσης εκπομπών ρύπων.

Εξ ου και όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του ειδησεογραφικού πρακτορείου Ρόιτερς, η ιδιοκτήτρια εταιρεία των περισσότερων καταστημάτων ΙΚΕΑ, ο όμιλος της Ingka Group, αποφάσισε να αποκτήσει εκτεταμένες υπό κατασκευήν εγκαταστάσεις παραγωγής ηλιακής ενέργειας στην Ισπανία και στη Γερμανία, οι οποίες θα προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα συναφή περιουσιακά της στοιχεία. Ειδικότερα, αγόρασε εννέα φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις στις δύο χώρες, καταβάλλοντας ως αντίτιμο το ποσό των 340 εκατ. ευρώ συνολικά.

Στόχος της με την πρωτοβουλία αυτή είναι να κατορθώσει να παράγει άμεσα και σε βάθος χρόνου πολύ περισσότερη ανανεώσιμη ενέργεια από όση καταναλίσκει. Ο μεγαλύτερος όμιλος λιανικής στην κατασκευή επίπλων σε όλο τον κόσμο ανακοίνωσε χθες ότι ουσιαστικά αγόρασε εννέα έργα, τα οποία βρίσκονται ακόμα σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, από τον γερμανικό όμιλο Enerparc που δραστηριοποιείται στον κλάδο. Αθροιστικά η παραγωγική τους ικανότητα θα φθάσει τα 440 μεγαβάτ.

«Η προσδοκώμενη παραγωγή των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων, όταν θα ολοκληρωθεί η κατασκευή τους σε Γερμανία και Ισπανία, θεωρούμε πως θα είναι επαρκής, ούτως ώστε να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες όλων των καταστημάτων της ΙΚΕΑ σε αμφότερες τις χώρες», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Ingka Group για την αγορά. «Με τον τρόπο αυτό οι δραστηριότητές μας θα έχουν θετικό κλιματικό αντίκτυπο».

TAGS