Έκτακτη ανακοίνωση από τα ΙΚΕΑ για το ωράριο της Μεγάλης Εβδομάδας

Πότε θα ανοίγουν και πότε θα κλείνουν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτη ανακοίνωση από τα ΙΚΕΑ για το ωράριο της Μεγάλης Εβδομάδας

Τα ΙΚΕΑ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους ανακοίνωσαν το Πασχαλινό ωράριο με αναλυτικά πίνακα με τις ώρες που θα ανοίγουν αλλά και θα κλείνουν μέχρι το Μεγάλο Σάββατο, αφού Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα θα παραμείνουν κλειστά.

Το Πασχαλινό ωράριο των ΙΚΕΑ

ΙΚΕΑ Πασχαλινό ωράριο

Το Κατάστημα ΙΚΕΑ The Mall Athens για τη Μεγάλη Παρασκευή ακολουθεί το ωράριο 13:00-21:00 και για το Μεγάλο Σάββατο ακολουθεί το ωράριο 10:00-20:00. Το Κέντρο Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ Καλαμάτα για τη Μεγάλη Παρασκευή ακολουθεί το ωράριο 10:00-17:00.

Τη Δευτέρα του Πάσχα 25/04/2022, τα Καταστήματα ΙΚΕΑ (δείτε έναν σούπερ καναπέ) θα παραμείνουν κλειστά όπως επίσης και τη Δευτέρα 02/05/2022 λόγω της μεταφοράς του εορτασμού της 1ης Μαΐου.

Η ανακοίνωση για τα ΙΚΕΑ για τα ευχάριστα

Σε δραστικές λύσεις προχωρεί η σουηδική πολυεθνική αλυσίδα καταστημάτων επίπλων της ΙΚΕΑ, ώστε να μπορέσει επιθετικά να επιλύσει το πρόβλημα της μείωσης εκπομπών ρύπων.

Εξ ου και όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του ειδησεογραφικού πρακτορείου Ρόιτερς, η ιδιοκτήτρια εταιρεία των περισσότερων καταστημάτων ΙΚΕΑ, ο όμιλος της Ingka Group, αποφάσισε να αποκτήσει εκτεταμένες υπό κατασκευήν εγκαταστάσεις παραγωγής ηλιακής ενέργειας στην Ισπανία και στη Γερμανία, οι οποίες θα προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα συναφή περιουσιακά της στοιχεία. Ειδικότερα, αγόρασε εννέα φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις στις δύο χώρες, καταβάλλοντας ως αντίτιμο το ποσό των 340 εκατ. ευρώ συνολικά.

Στόχος της με την πρωτοβουλία αυτή είναι να κατορθώσει να παράγει άμεσα και σε βάθος χρόνου πολύ περισσότερη ανανεώσιμη ενέργεια από όση καταναλίσκει. Ο μεγαλύτερος όμιλος λιανικής στην κατασκευή επίπλων σε όλο τον κόσμο ανακοίνωσε χθες ότι ουσιαστικά αγόρασε εννέα έργα, τα οποία βρίσκονται ακόμα σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, από τον γερμανικό όμιλο Enerparc που δραστηριοποιείται στον κλάδο. Αθροιστικά η παραγωγική τους ικανότητα θα φθάσει τα 440 μεγαβάτ.

«Η προσδοκώμενη παραγωγή των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων, όταν θα ολοκληρωθεί η κατασκευή τους σε Γερμανία και Ισπανία, θεωρούμε πως θα είναι επαρκής, ούτως ώστε να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες όλων των καταστημάτων της ΙΚΕΑ σε αμφότερες τις χώρες», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Ingka Group για την αγορά. «Με τον τρόπο αυτό οι δραστηριότητές μας θα έχουν θετικό κλιματικό αντίκτυπο».

TAGS