Αιώνιο πρόβλημα η ψαρίλα στα χέρια μετά από το καθάρισμα - Το μοναδικό κόλπο με μαγειρική σόδα

Έτσι θα την εξαφανίσετε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αιώνιο πρόβλημα η ψαρίλα στα χέρια μετά από το καθάρισμα - Το μοναδικό κόλπο με μαγειρική σόδα

Η μαγειρική σόδα έχει πάρα πολλές ικανότητες και χρήσεις, όπως να διώξει την πιτυρίδα. Μια από αυτές λοιπόν είναι να εξαφανίσει την μυρωδιά της ψαρίλας από τα χέρια σας, μετά από τον καθαρισμό τους που είναι σύνηθες πρόβλημα τώρα το καλοκαίρι που τρώμε περισσότερα θαλασσινά.

Πως η μαγειρική σόδα εξαφανίζει την ψαρίλα από τα χέρια

Ο καθαρισμός των χεριών μετά το καθάρισμα των ψαριών είναι πολύ δύσκολος με αποτέλεσμα η μυρωδιά τους να μένει για πολύ ώρα, μέχρι και μια ολόκληρη ημέρα. Αν όμως τα τρίψετε με σόδα με χλιαρό νερό, θα εξαφανιστεί αμέσως.

Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να διώξετε την μυρωδιά και από το σκόρδο και το κρεμμύδι.

Πως να φύγει η ψαρίλα από τα χέρια

Εξαφάνισε με μαγειρική σόδα και ένα άλλο αιώνιο πρόβλημα

Μετά το απίστευτο μυστικό σπιτικό μείγμα που σας αποκαλύψαμε με κύριο συστατικό την μαγειρική σόδα για να πέσει η τρίχα από την ευαίσθητη περιοχή χωρίς να πρέπει να υπομείνετε τον πόνο από το laser (δείτε το μείγμα εδώ) αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας ακόμα ένα σωτήριο μυστικό για τώρα το καλοκαιράκι!

Δεν έχει σημασία αν έχεις σώμα μοντέλου ή όχι. Η κυτταρίτιδα «χτυπάει» σε όλες την πόρτα. Είναι ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών που δεν την έχουν και ο μόνιμος εχθρός αυτών που – δυστυχώς- την έχουν εμφανίσει διότι παρά το γεγονός, ότι μπορεί να έχουν προσπαθήσει να την εξαφανίσουν ακολουθώντας αυστηρά υγιεινή διατροφή, πίνοντας άφθονο νερό και κάνοντας γυμναστική, εκείνη πολλές φορές δεν λέει να φύγει από πάνω τους.

Σύμφωνα μάλιστα με στοιχεία 80% των γυναικών αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο αισθητικό θέμα και ανάμεσα σε αυτές πολλές διάσημες, όπως η Κιμ Καρντάσιαν και η Σιένα Μίλερ.

Κιμ καρντάσιαν κυτταρίτιδα

Παρόλα αυτά, η Ναταλία Ρόμπινσον, ειδική στην περιποίηση δέρματος, προτείνει μια οικονομική και αποτελεσματική λύση για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, η οποία δεν έχει να κάνει με αισθητικές επεμβάσεις ή θεραπείες, αλλά απαιτεί τη χρήση δύο προϊόντων από την κουζίνα σου.