"Κερδίστε έως 15/7...» - Χαμός στα ταμεία των ΙΚΕΑ μετά από αυτήν την ανακοίνωση

Αν είστε πελάτες σας αφορά οπωσδήποτε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ουρές στα ταμεία των ΙΚΕΑ σημειώνονται καθημερινά τόσο με τις προσφορές που υπάρχουν (όπως για παράδειγμα αυτά τα φυτά) αλλά και μετά από μια συγκεκριμένη ανακοίνωση που ισχύει έως τις 15/7.

Η νέα ανακοίνωση των ΙΚΕΑ που τρέλανε τους πελάτες

Συγκεκριμένα, μπορείτε να κερδίσετε 2πλάσια yellows με τις καλοκαιρινές αγορές σας στην ΙΚΕΑ! Ανανεώστε έτσι κάθε χώρο του σπιτιού σας, έξυπνα και απλά με την ΙΚΕΑ και κερδίστε πολλά yellows έως 15/07/2022.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε ένα κατάστημα IKEA* ή το ΙΚΕΑ e-shop και κερδίστε 2πλάσια yellows, πραγματοποιώντας τις αγορές σας με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης!

Όροι και προϋποθέσεις:

  • Η ενέργεια ισχύει από 01/7/2022 έως και 15/07/2022 και για αγορές σε όλα τα Καταστήματα ΙΚΕΑ, τα καταστήματα «νέας γενιάς» ΙΚΕΑ τα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ και το ΙΚΕΑ e-shop.
  • *Εξαιρούνται όλα τα Self-serve ταμεία.
  • Το κέρδος αντιστοιχεί για κάθε 1€ συναλλαγής, 20 yellows με πιστωτική ή/και προπληρωμένη κάρτα, 10 yellows με χρεωστική κάρτα, με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow. Διαφορετικά το Μέλος θα συλλέξει yellows, σύμφωνα με τους ισχύοντες Όρους του Προγράμματος για συναλλαγές αγορών με κάρτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης στη συνεργαζόμενη επιχείρηση, εκτός διάρκειας προωθητικών ενεργειών.
  • Ο μέγιστος μηνιαίος αριθμός yellows που μπορεί να συλλέξει το Μέλος με χρήση κάρτας, σύμφωνα με τους Όρους του Προγράμματος Επιβράβευσης, δεν ισχύει για τα επιπρόσθετα yellows που θα αποδοθούν στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας.
  • Ημερομηνία αγοράς θεωρείται η ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας και όχι η ημερομηνία τιμολόγησης.
  • Η ενέργεια ισχύει για παραγγελίες που καταχωρούνται εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος για το οποίο ισχύει η προσφορά.
  • Η επιστροφή προϊόντος είναι δυνατή εντός 40 ημερών και ισχύει η πολιτική επιστροφών.
  • Δεν ανταλλάσσεται με μετρητά.
  • Δε συνδυάζεται με άλλη ενέργεια ή προσφορά.

Δείτε κι αυτόν τον τριθέσιο καναπέ

Μια γρήγορη αναζήτηση είναι αρκετή στο online store των ΙΚΕΑ καθώς πρόκειται να βρείτε δεκάδες προτάσεις για το σπίτι σας όπου θα σας λύσουν τα χέρια. Σε περίπτωση που έχετε άπλετο χώρο στο μπαλκόνι του σπιτιού σας ή στον κήπο σας τότε θα θέλετε σίγουρα και ανάλογα έπιπλα.

Έτσι, αυτή τη φορά αποφασίσαμε να σας προτείνουμε έναν απίστευτο τριθέσιο καναπέ ο οποίος είναι κατάλληλος για τον εξωτερικό χώρο. Μπορεί να μην είναι αρκετά μεγάλος ωστόσο θα σας φανεί χρήσιμος αφού μπορείτε να το βάλετε ακόμη και σε ένα όχι τόσο μεγάλο μπαλκόνι.

Επιπλέον, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και σε ορισμένα έπιπλα και είδη εξωτερικού χώρου τα οποία βρίσκονται σε έκπτωση που μπορεί να φτάσει έως -50%!

  • € 318,00
  • καφέ
  • 890.540.42

ΙΚΕΑ - Τριθέσιος καναπές

TAGS