Ρίξε μαγειρική σόδα στα τοιχώματα της λεκάνης και άστη όλο το βράδυ - Αυτό που θα συμβεί θα σε σοκάρει

Θα το χρησιμοποιείς συνέχεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρίξε μαγειρική σόδα στα τοιχώματα της λεκάνης και άστη όλο το βράδυ - Αυτό που θα συμβεί θα σε σοκάρει

Είναι μανική με την καθαριότητα της κουζίνας; Υπάρχει ένα κόλπο για να την κάνεις λες και την αγόρασες πρόσφατα με ένα μόνο υλικό. Αυτό της μαγειρικής σόδας σε συνδυασμό με λίγο λεμόνι. Είναι μια πολύ έξυπνη λύση για εσάς που δεν θέλετε να σκευάσματα που κυκλοφορούν.

Η μαγειρική σόδα είναι ένα φυσικό καθαριστικό με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Καθαρίζει, γυαλίζει και εξαφανίζει άσχημες οσμές, όπως αυτές πάνω στα χαλιά. Πως όμως θα καθαρίσεις την λεκάκη;

Έτσι θα καθαρίσεις την λεκάνη σου με μαγειρική σόδα

  • Πασπαλίστε ένα στρώμα σόδας πάνω στα τοιχώματα της λεκάνης.
  • Αφήστε τη να δράσει για μια ολόκληρη νύχτα.
  • Το επόμενο πρωί τρίψτε καλά με το βουρτσάκι της τουαλέτας.

Μαγειρική σόδα λεκάνη καθαρισμός

Η σόδα γίνεται και απορρυπαντικό

Όπως σας έχουμε και αναφέρει και άλλες φορές, η μαγειρική σόδα είναι ένα χρήσιμο συστατικό το οποίο σε περίπτωση που το έχετε στην ντούλαπα της κουζίνας σας, πρόκειται να δείτε δραστικές αλλαγές όπως είναι για παράδειγμα η εξαφάνιση των ραγάδων από το σώμα σας.

Αυτή τη φορά ωστόσο αποφασίσαμε να σας προτείνουμε το πως μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας απορρυπαντικό σε περίπτωση που έχετε ξεμείνει.

Αν έχετε έστω και λίγο απορρυπαντικό στο κουτί και απλά δεν λέει να βγει από εκεί μέσα, τότε προσθέστε λίγο ζεστό νερό και ανακινήστε καλά. Φυσικά μπορείτε να το ενισχύσετε με 1/2 φλιτζάνι μαγειρική σόδα, η οποία λειτουργεί ως ενισχυτικό του απορρυπαντικού και θα βοηθήσει να καθαρίσουν τα ρούχα σας πολύ καλά.

Αν δεν έχετε καθόλου απορρυπαντικό, χρησιμοποιήστε ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα σε ένα κανονικό φορτίο.

Τα ρούχα σας θα είναι καθαρότερα από ό, τι φαντάζεστε με τη δράση της σόδας! Ως τελευταία λύση, αν δεν έχετε ούτε σόδα, προσθέστε 1/4 του φλυτζανιού χλωρίνη στη θέση του απορρυπαντικού!

Μαγειρική σόδα - Το απόλυτο μυστικό