Το φυτό που υπόσχεται πως θα σε κάνει πλούσιο - Το έχει στο σπίτι της στα Μελίσσια η Ελένη Μενεγάκη

Δεν σας πάει ο νους

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Το φυτό που υπόσχεται πως θα σε κάνει πλούσιο - Το έχει στο σπίτι της στα Μελίσσια η Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη μετρά πάνω από 30 χρόνια στην τηλεόραση και όπως είναι λογικό είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριας της Ελληνικής τηλεόρασης καθώς πλέον έχει το παρατσούκλι της "βασίλισσας της τηλεόρασης" (δείτε εδώ πότε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα με την εκπομπή της στο MEGA).

Η Ελένη Μενεγάκη είναι γνωστό πως είναι από τις παρουσιάστριες που προσέχουν για να έχουν και τα γούρια παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή της. Ένα από αυτά θεωρείται και το αγαπημένο της φυτό, κάπου εδώ να τονίσουμε επίσης πως στο σπίτι της στα Μελίσσια έχει μεγάλο κήπο αλλά και διάφορα φυτά μιας και αγαπάει ιδιαίτερα την φύση.

Αυτό είναι το φυτό που έχει στο σπίτι της για καλοτυχία η Ελένη Μενεγάκη

Το αγαπημένο φυτό της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη συγκεκριμένα, έχει μεγάλη αδυναμία σε ένα αγαπημένο φυτό και έχει πολλές γλάστρες σε όλα της τα σπίτια. Πρόκειται λοιπόν για τον βασιλικό όπου θεωρείται πως συνδέεται με τη θρησκεία, χρησιμοποιείται στη μαγειρική, και φέρνει πλούτο και καλή τύχη.

Έχει πισίνα και τεράστιο κήπο με κούνιες! Φωτογραφίες από το σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου στα Μελίσσια

Πρόκειται για ένα οίκημα 1.000 περίπου τ.μ το οποίο αποτελείται από από ένα ενιαίο συγκρότημα δύο κατοικιών σε οικόπεδο έκτασης 2.500 τ.μ,

Συγκεκριμένα αποτελείται από μία μεζονέτα και ένα ισόγειο, όπου η μεζονέτα περιλαμβάνει υπόγειο 208 τ.μ. Εκεί υπάρχουν 6 τεράστιες αποθήκες, κλιμακοστάσιο και 2 χώροι στάθμευσης, όπως επίσης και ένα ισόγειο 270 τμ το οποίο αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, καθημερινό δωμάτιο, γραφείο, αποθήκη, W.C., κουζίνα, εξώστες, εσωτερικό κλιμακοστάσιο.

Ο πρώτος όροφος είναι 208 τ.μ. και αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 3 λουτρά, γκαρνταρόμπα, αποθήκη, διάδρομος, εσωτερικό κλιμακοστάσιο, φωταγωγός, υπαίθριος χώρος, εξώστες. Το δεύτερο ακίνητο εντός του οικοπέδου σε τμήμα 313,50 τ.μ. είναι μια αυτοτελής και ανεξάρτητη κάθετη ιδιοκτησία και περιλαμβάνει ένα δωμάτιο, κουζίνα-καθιστικό, ημιυπαίθριο χώρο, πισίνα, αποδυτήρια και λουτρό, συνολικής επιφάνειας 115,40 τ.μ.

σπίτι Μενεγάκη Μελίσσια

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη

σπίτι Μενεγάκη Μελίσσια φωτογραφίες

σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου