Γέμισε μια παγοθήκη σιλικόνης με μαγειρική σόδα και 2 ακόμη υλικά - Έτσι θα εξαφανίσεις την βρωμιά της λεκάνης

Αναλυτικά τα βήματα η δημιουργία της ταμπλέτας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γέμισε μια παγοθήκη σιλικόνης με μαγειρική σόδα και 2 ακόμη υλικά - Έτσι θα εξαφανίσεις την βρωμιά της λεκάνης

Τα καθαριστικά μπάνιου είναι τα πιο ακριβά και συνήθως ψάχνουμε τις προσφορές 1+1 η την μείωση της τιμής. Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να φτιάξεις τη δική σου ταμπλέτα καθαρισμού για τη λεκάνη με μαγειρική σόδα, έτσι ώστε να την κάνεις να αστράφτει χωρίς να δώσεις πολλά χρήματα.

Για να προστατέψουν το περιβάλλον και την υγεία τους, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο επιλέγουν να χρησιμοποιούν οικολογικά καθαριστικά προϊόντα που δεν περιέχουν επιθετικές χημικές ουσίες.

Αν και η βιομηχανία μας έχει κάνει να πιστεύουμε ότι τα χημικά προϊόντα είναι η καλύτερη επιλογή για το καθάρισμα του σπιτιού, στην πραγματικότητα υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές επιλογές που χρησιμοποιούν φυσικά συστατικά και έχουν παρόμοια αποτελέσματα χωρίς να μας εκθέτουν σε βλαβερές χημικές ουσίες (όπως για να μην μυρίζουν μούχλα οι πετσέτες).

Δείτε πως να φτιάξετε ταμπλέτες λεκάνης με μαγειρική σόδα

Σόδα και για απορρυπαντικό

Όπως σας έχουμε και αναφέρει και άλλες φορές, η μαγειρική σόδα είναι ένα χρήσιμο συστατικό το οποίο σε περίπτωση που το έχετε στην ντούλαπα της κουζίνας σας, πρόκειται να δείτε δραστικές αλλαγές όπως είναι για παράδειγμα η εξαφάνιση των ραγάδων από το σώμα σας.

Αν έχετε έστω και λίγο απορρυπαντικό στο κουτί και απλά δεν λέει να βγει από εκεί μέσα, τότε προσθέστε λίγο ζεστό νερό και ανακινήστε καλά. Φυσικά μπορείτε να το ενισχύσετε με 1/2 φλιτζάνι μαγειρική σόδα, η οποία λειτουργεί ως ενισχυτικό του απορρυπαντικού και θα βοηθήσει να καθαρίσουν τα ρούχα σας πολύ καλά.

Αν δεν έχετε καθόλου απορρυπαντικό, χρησιμοποιήστε ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα σε ένα κανονικό φορτίο.

Τα ρούχα σας θα είναι καθαρότερα από ό, τι φαντάζεστε με τη δράση της σόδας! Ως τελευταία λύση, αν δεν έχετε ούτε σόδα, προσθέστε 1/4 του φλυτζανιού χλωρίνη στη θέση του απορρυπαντικού!

Μαγειρική σόδα - Το απόλυτο μυστικό