"Έως τις 2/10..." - "Έσκασε" σημαντική ανακοίνωση από τα ΙΚΕΑ

Η προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Σε μια σημαντική ανακοίνωση προχώρησαν τα ΙΚΕΑ καθώς ανακοίνωσαν μια σημαντική είδηση η οποία αφορά αποκλειστικά του φοιτητές και θα ισχύσει μέχρι τις 2/10.

Συγκεκριμένα, δίνουν κουπόνι σε όλους τους φοιτητές για αγορές στο IKEA e-shop από 650€ και πάνω κερδίζετε 100€ κουπόνι αγορών ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ & με αγορές 350€ έως 650€ κερδίζετε κουπόνι 50€. Μπορείτε επίσης να ρίξετε και μια ματιά στον πιο οικονομικό καναπέ που θα βρέιτε.

Τρόπος απόκτησης κουπονιού για αγορές στο IKEA e-shop

  • Προσθέστε στο καλάθι τα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε και προχωρήστε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ακολουθώντας τα βήματα.
  • Αν η αξία των προϊόντων σας είναι από 350€ έως 649,99€ ή από 650€ και πάνω τότε μπορείτε να αποστείλετε τα δικαιολογητικά σας για να γίνει ο έλεγχος αν είστε δικαιούχος του κουπονιού των 100€ ή 50€ αντίστοιχα.
  • Τα δικαιολογητικά αποστέλλονται στο: ecommerce@ikea.gr και είναι τα εξής:
  1. Ονοματεπώνυμο
  2. Φοιτητική ταυτότητα ή δικαιολογητικό εισαγωγής (σκαναρισμένα)
  3. Αριθμός κινητού τηλεφώνου
  4. Αριθμός παραγγελίας (αναγράφεται στην επιβεβαίωση της παραγγελίας σας με την ολοκλήρωσή της)
  • Μετά την τιμολόγηση και αποστολή της παραγγελίας, η ομάδα του IKEA e-shop θα επεξεργαστεί τα δικαιολογητικά σας με σκοπό να εγκριθεί ή όχι η έκδοση κωδικού κουπονιού αγορών για τα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ή το kotsovolos.gr
  • Εφόσον υπάρχει έγκριση, ο κωδικός του κουπονιού θα αποστέλλεται με μήνυμα SMS εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Η ανακοίνωση από τα ΙΚΕΑ

Ανάλογα πόσα θα έχεις μέσα στο σπίτι θα φέρει λεφτά ή γονιμότητα - Το φυτό που θα βρεις στα ΙΚΕΑ με 0,99 ευρώ

Στα ΙΚΕΑ μόνο με 0,99 ευρώ θα βρεις ένα φυτό το οποίο φέρνει θετική ενέργεια, γούρι, τύχη και όχι μόνο στο σπίτι σου. Όσοι γνωρίζετε από Φενγκ Σουι ξέρετε για τι μιλάνε, όσοι όμως όχι θα σας βοηθήσουμε.

Πρόκειται για το φυτό μπαμπού που πολλοί έχουν στο σπίτι τους, είτε πρόκειται για ένα ή για περισσότερα. Βέβαια, όταν είναι πολλά είναι καλύτερο για το σπίτι μας.

Αν θέλετε να το αγοράσετε μπορείτε μόνο από φυσικό κατάστημα, ενώ σύμφωνα με τις οδηγίες είναι για χρήση σε εσωτερικό χώρο. Τοποθετήστε το σε μια φωτεινή περιοχή, χωρίς να βρίσκεται σε επαφή με το φως του ήλιου. Αφαιρέστε τον πλαστικό σωλήνα, πριν τοποθετήσετε το λουλούδι σε ένα βάζο με 5 cm φρέσκο νερό. Αλλάζετε το νερό κάθε δεύτερη εβδομάδα ( μάλιστα μπορείς να το διακοσμήσεις πάνω σε αυτό το τέλειο και οικονομικό γραφείο).

IKEA φυτό μπαμπού

TAGS