Δεν πιάνει χώρο - Το έπιπλο που πρέπει να έχουν όλα τα παιδιά στο δωμάτιο τους στα ΙΚΕΑ μόνο με 19,99 ευρώ

Ειδικά από Σεπτέμβρη θα το χρειαστείτε σίγουρα! Προλάβετε το με την έκπτωση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν πιάνει χώρο - Το έπιπλο που πρέπει να έχουν όλα τα παιδιά στο δωμάτιο τους στα ΙΚΕΑ μόνο με 19,99 ευρώ

Τα ΙΚΕΑ έχουν ξεκινήσει μεγάλες εκπτώσεις (δείτε μέχρι πότε θα διαρκέσουν) τις οποίες μπορείτε να βρείτε διαδικτυακά αλλά και στα φυσικά τους καταστήματα. Έχουν πολύ χαμηλές τιμές σε προϊόντα όλων των χώρων του σπιτιού. Από καναπέδες, μέχρι μικρά εξαρτήματα για την κουζίνα ή το μπάνιο.

Εκπτώσεις θα βρείτε επίσης και σε έπιπλα για το υπνοδωμάτιο, ακόμη και το παιδικό. Με αυτό τον τρόπο η γνωστή αλυσίδα επίπλων βρίσκεται στο πλευρό των καταναλωτών της.

Εμείς κάνοντας μια γρήγορη έρευνα αγοράς, βρήκαμε για τους γονείς ένα έπιπλο που χρειάζονται για το δωμάτιο του παιδιού, ειδικά από τον Σεπτέμβρη που θα ανοίξουν και πάλι τα σχολεία.

Πρόκειται για το γραφείο Torald που κοστίζει μόλις 19,99 ευρώ. Αν δεν μπορείτε να διαθέσετε πολλά χρήματα, τότε αυτή είναι η πιο έξυπνη αγορά. Καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο ενώ είναι πρακτικό για να μελετήσετε, να σχεδιάσετε ή να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας.

Αυτό είναι το γραφείο από τα ΙΚΕΑ

IKEA γραφείο με 19,99 ευρώ

Διακοσμήστε το με φυτά

Μια γρήγορη αναζήτηση στο online store των ΙΚΕΑ είναι αρκετή προκειμένου να βρείτε ακριβώς αυτό που επιθυμείτε. Μετά λοιπόν από τον τριθέσιο καναπέ εξωτερικού χώρου όπου σας προτείναμε καθώς ξεπουλάει στο λεπτό, σειρά έχουν 3+1 φυτά που δεν πρέπει να λείπουν από τα σπίτι σας.

Αναμφίβολα, ένα φυτό δίνει άλλη αίσθηση στον χώρο καθώς τον διακοσμεί ιδιαίτερα. Όσοι είστε λάτρεις λοιπόν, επιλέξαμε τα πιο ιδανικά φυτά τα οποία είναι must have καθώς είναι τόσο όσο ειδικά για ένα σπίτι το οποίο δεν έχει μεγάλο χώρο. Μάλιστα, θα α βρείτε σε πολύ καλή τιμή καθώς το μεγαλύτερο ποσό ανέρχεται στα 3,99 ευρώ.

HEDERA HELIX
3,99€

Το απόλυτο φυτό από τα ΙΚΕΑ

KALANCHOE
3,99€

ΙΚΕΑ - Αγορά φυτού

EPIPREMNUM
3,99€

ΙΚΕΑ - Το φυτό από τα ΙΚΕΑ

FEJKA
3,49€

Το ιδανικό φυτό για τον χώρο σας από τα ΙΚΕΑ

TAGS