Εξαφάνισε τα μυρμήγκια από την κουζίνα σου μόνο με μαγειρική σόδα και… - Το κόλπο που θα σου λύσει τα χέρια

Το απόλυτο μυστικό

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Εξαφάνισε τα μυρμήγκια από την κουζίνα σου μόνο με μαγειρική σόδα και… - Το κόλπο που θα σου λύσει τα χέρια

Η μαγειρική σόδα είναι γνωστό πως μπορεί να κάνει θαύματα καθώς έχει πολλές ιδιότητες οι οποίες θα σας "λύσουν" τα χέρια. Σε περίπτωση λοιπόν που αντιμετωπίζεται πρόβλημα με "απροσκάλεστους" γείτονες τότε σας έχουμε το απόλυτο μυστικό.

Πώς μπορείς να απαλλαχθείς από τα μυρμήγκια μόνο με μαγειρική σόδα

Μαγειρική σόδα

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πασπαλίσεις ίση ποσότητα ζάχαρης και μαγειρικής σόδας στα σημεία που τα έχεις εντοπίσει. Αυτή η παγίδα θα εξοντώσει μια και καλή τους απρόσκλητους επισκέπτες της κουζίνας σου. Μπορείτε επίσης να δείτε εδώ πώς θα απαλλαχθείτε και από τις κατσαρίδες.

Εσωτερική, Εξωτερική: PixaBay/ BarisLu + Monfocus

Μαγειρική σόδα και στα μάτια

Η μαγειρική σόδα έχει άπειρες ιδιότητες με περισσότερες από αυτές ωστόσο να είναι μαγειρικές αλλά και καθαριότητας. Βέβαια, υπάρχουν πολλά μυστικά ομορφιάς τα οποία μπορείς επίσης να δημιουργήσεις με μια απλή κουταλιά της σόδας.

Εμείς σας βρήκαμε ένα σούπερ κόλπο για να εξαφανίσετε τρία μεγάλα προβλήματα κάτω από τα μάτια σας. Ποια είναι αυτά; Οι σακούλες, οι μαύροι κύκλοι και τα πρησμένα βλέφαρα.

Το μείγμα με μαγειρική σόδα για γύρω από τα μάτια:

Συστατικά:

  1. 1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα
  2. 1 φλιτζάνι χλιαρό χαμομήλι

Οδηγίες:

  • Προσθέστε και ανακατέψτε τη σόδα με το τσάι χαμομηλιού και στην συνέχεια βουτήξτε ένα κομμάτι βαμβάκι σε αυτό.
  • Εφαρμόστε το κάτω από τα μάτια σας και αφήστε το να σταθεί για 15 λεπτά. Μετά το τέταρτο μπορείτε να πλύνετε το πρόσωπό σας και απλώστε ένα καλλυντικό έλαιο, όπως λάδι καρύδας, αμυγδαλέλαιο κ.α..
  • Χρησιμοποιήστε αυτή τη μάσκα σε τακτική βάση, προκειμένου να εξαλειφθούν τα προβλήματα της όψης των ματιών και να αναζωογονήθει το δέρμα σας.