Με την Dyson έχω το πιο cool περιβάλλον στο σπίτι!

Δροσιά και καθαρή ατμόσφαιρα σε κάθε χώρο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με την Dyson έχω το πιο cool περιβάλλον στο σπίτι!

Μπορεί το καλοκαιράκι να άργησε να μας επισκεφθεί αλλά από ό,τι διαβάζω οι ζέστες, οι καύσωνες και οι... δύσκολες μέρες είναι μπροστά! Πώς θα την περάσω και φέτος με παιδιά και ένα σκυλί στο σπίτι και τον άντρα μου να γυρίζει κατάκοπος από τη δουλειά αναζητώντας λίγη δροσιά; Τουλάχιστον μέχρι να φύγουμε για διακοπές κάτι πρέπει να βρω για να μας... δροσίσω! Δεν την παλεύω πια με το κλιματιστικό, που “βαραίνει” την ατμόσφαιρα και τα μωρά υποφέρουν από αλεργίες... Κάνοντας έρευνα, λοιπόν, στο διαδίκτυο, ρωτώντας φίλους και γνωστούς, η λύση έφτασε ως διά μαγείας στα χέρια μου και δεν είναι άλλη από τον ανεμιστήρα δαπέδου Dyson Cool™ AM07 Tower.

dyson cool

Γιατί τον διάλεξα

Με σύγχρονο σχεδιασμό και προηγμένη τεχνολογία ο ανεμιστήρας δαπέδου Dyson Cool™ AM07 Tower... με έπεισε να τον εμπιστευτώ και δεν το μετάνιωσα! Από τη μία εξασφαλίζει δροσερό αέρα ακόμα και στα πιο μεγάλα δωμάτια του σπιτιού, που μαζευόμαστε όλη η οικογένεια τις περισσότερες ώρες της μέρας, είναι εξαιρετικά αθόρυβος -για να κοιμάται και το μωρό-, περιστρέφεται 70° και είναι σούπερ δυνατός για να φτάνει η δροσιά μέχρι την κρεβατοκάμαρα, που ξεκουράζεται ο καλός μου, δημιουργώντας ένα υπέροχο περιβάλλον στο σπίτι.

dyson tower

Δεν έχει γρίλιες και “πτερύγια”, που σημαίνει ότι έχω ασφάλεια και σιγουριά για τα παιδιά, ενώ μπορώ να ρυθμίζω από μόνη μου τη λειτουργία του με το τηλεχειριστήριο, από 15 λεπτά μέχρι 9 ώρες ασταμάτητα! Όσο για το καθάρισμα; Ούτε λόγος να γίνεται για κούραση, αφού με ένα πανάκι ο ανεμιστήρας καθαριζεται πανεύκολα – ακόμα και η μικρή μου κόρη μπορεί να το κάνει.

dyson control

2 σε 1 νοικοκυρεμένα

Kι επειδή λίγη φόρα την πήρα με αυτό το εξαιρετικό μηχάνημα, έψαξα λίγο παραπάνω την Dyson, και ανακάλυψα άλλο ένα μοναδικό προϊόν, που συνδυάζει 2 σε 1... νοικοκυρεμένα! Τι εννοώ; Εάν θέλεις δροσιά και καθαρό αέρα στο σπίτι σου την ίδια στιγμή τότε ο καθαριστής αέρα και ανεμιστήρας Dyson Pure Cool TP00 είναι η δική σου επιλογή! Την ίδια στιγμή που σου έρχεται η δροσιά, ακριβώς την ίδια ο αέρας στο δωμάτιο είναι πιο καθαρός, σαν να βρίσκεσαι στις Άλπεις δηλαδή και παίρνεις βαθιές ανάσες!

dyson house

Αλλεργιογόνα, βακτήρια, γύρη, τρίχες των κατοικίδιων, ρύποι καθώς και αέρια, οσμές και οικιακοί καπνοί γίνονται... καπνός, χάρη στο μοναδικό σύστημα διήθησης με φίλτρο 360° Glass HEPA και ενεργού άνθρακα, που συλλαμβάνει το 99,95% των εξαιρετικά μικρών αερομεταφερόμενων σωματιδίων.

dyson καθαριστής

Οπότε... κάνε εικόνα, ένα σπίτι με πεντακάθαρο αέρα και ταυτόχρονα δροσερό απ' άκρη σ' άκρη τους καλοκαιρινούς μήνες, για να απολαμβάνεις την πιο όμορφη ατμόσφαιρα που είχες ποτέ σε κλειστό χώρο! Δεν το λες και λίγο...

dyson clean

Ιnfo

Θα το βρεις σε επιλεγμένους συνεργάτες Dyson. Για περισσότερες πληροφορίες κάνε ένα κλικ στο www.damkalidis.gr ή μπες στο Instagram account του brand @dyson_damkalidis_distributor.