Ζουμερά χοιρινά φιλέτα με λαχταριστή σάλτσα από μαυροδάφνη!

Θα λατρέψετε αυτή την συνταγή!

Ζουμερά χοιρινά φιλέτα με λαχταριστή σάλτσα από μαυροδάφνη!

Κάνε την μαγειρική απόλαυση και φτιάξε ζουμερά χοιρινά φιλέτα με λαχταριστή σάλτσα από μαυροδάφνη!

Αυτή είναι η συνταγή. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Δροσιστική σαλάτα με σπόρους και φρούτα της εποχής! Ότι πρέπει για το γιορτινό τραπέζι!

Μερίδες: 10 / Συνολικός χρόνος: 35 λεπτά

Υλικά
3-4 χοιρινά φιλέτα (1250γρ. συνολικά)
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
150γρ. κρασί μαυροδάφνη
50γρ. κονιάκ
120γρ. δαμάσκηνα αποξηραμένα
50γρ. βερύκοκα αποξηραμένα
250γρ. νερό
1 κουτ. γλυκού πάστα σπιτικού ζωμού κρέατος ή 1 κύβο ζωμού κρέατος
1 κλωνάρι θυμάρι φρέσκο

Δείτε ακόμη: Τόλμησε το! Φτιάξε νόστιμο κέικ με πάριζα, γραβιέρα Κρήτης και κόκκινη πιπεριά!

Διαδικασία
Αλατοπιπερώνετε και λαδώνετε τα φιλέτα και τα μοιράζετε στο βαθύ και τον ξέβαθο δίσκο Varoma.

Βάζετε όλα τα υπόλοιπα υλικά στον κάδο, τοποθετείτε το Varoma στη θέση του και μαγειρεύετε για 25 λεπτά / Varoma / ταχύτητα 1.

Βγάζετε το Varoma και τοποθετείτε τα φιλέτα σε πιατέλα διατηρώντας τα ζεστά. Αφαιρείτε το θυμάρι και συνεχίζετε για να ετοιμάσετε στον κάδο τη σάλτσα.

Ρυθμίστε 30 δευτερόλεπτα / αυξάνοντας την ταχύτητα σταδιακά 5-9.

Κόβετε τα φιλέτα σε φέτες, τα περιχύνετε με την σάλτσα και σερβίρετε.

Δείτε ακόμη: Στήθη κοτόπουλου με σάλτσα μανιταριών! Η εύκολη συνταγή που θα λατρέψετε!

Παραλλαγή:
Για πιο ξεροψημένο αποτέλεσμα, ζεσταίνετε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και περνάτε τα φιλέτα για 2-3 λεπτά από όλες τις πλευρές μέχρι να ροδίσουν. Έπειτα, τα τοποθετείτε στο Varoma και μαγειρεύετε όπως αναφέρεται στη συνταγή, αφαιρώντας το χρόνο τηγανίσματος από το συνολικό χρόνο μαγειρέματος.