Ζουμερές μπουκίτσες χοιρινού με πατάτες!

Λαχταριστή συνταγή!

Ζουμερές μπουκίτσες χοιρινού με πατάτες!

Φτιάχνουμε ζουμερές μπουκίτσες χοιρινού με πατάτες, ένα πιάτο γεμάτο αρώματα και γεύσεις, για μικρούς και μεγάλους!

Μπουκίτσες χοιρινού με πατάτες στο πι και φι! Είναι μια εύκολη συνταγή, μπορείς να την ετοιμάσεις είτε για μεσημεριανό είτε για βραδινό και να καλέσεις και τους φίλους σου. Τα υλικά είναι πολύ απλά, όπως και η εκτέλεση! Διαβάστε παρακάτω...

Τι θα χρειαστείς για τις μπουκίτσες χοιρινού με πατάτες:

650 γραμμάρια χοιρινό, κομμένο σε μπουκίτσες
650 γραμμάρια πατάτες, κομμένες
1 κουταλιά λάδι
3 κουταλιές βούτυρο
5 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι του γλυκού δεντρολίβανο
1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκια ρίγανη
Αλάτι και πιπέρι

Δείτε ακόμη: Φτιάξε τα πιο νόστιμα pretzels με σοκολάτα και φυστικοβούτυρο (video)

Για τη μαρινάδα

1/3 φλιτζάνι σόγια σως
1 κουταλιά λάδι
1 κουταλιά καυτερή κόκκινη σως της επιλογής σου

Πιπεριά

Πώς θα φτιάξεις τις μπουκίτσες χοιρινού με πατάτες

Συνταγή

Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζουμε τις μπουκίτσες χοιρινού με τις σόγια σως, λάδι, πιπέρι και την καυτερή σάλτσα. Αφήνουμε στην άκρη και μαγειρεύουμε τις πατάτες μας.

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέση θερμοκρασία, ανακατεύουμε 1 κουταλιά της σούπας λάδι και 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο. Όταν λιώσει το βούτυρο, προσθέτουμε τις πατάτες. Μαγειρεύουμε για περίπου 4 λεπτά, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε 4-5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες. Μεταφέρουμε σε ένα πιάτο και αφήνουμε στην άκρη.

Κρατάμε την ίδια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε τις υπόλοιπες δύο κουταλιές της σούπας βούτυρο, σκόρδο, ρίγανη, θυμάρι και δεντρολίβανο. Τοποθετούμε τις μπουκίτσες χοιρινού στο τηγάνι και κρατάμε τη μαρινάδα για αργότερα. Μαγειρεύουμε την κάθε πλευρά για 1 λεπτό.

Μόλις μαγειρευτεί η μπριζόλα προσθέτουμε τη μαρινάδα και μαγειρεύουμε για ένα λεπτό. Προσθέτουμε και τις πατάτες και θερμαίνουμε. Ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι, αν χρειάζεται.
Αφαιρούμε από τη φωτιά και σερβίρουμε αμέσως.