Ζουμερή και πανεύκολη λουκανικόπιτα με αυγό και 5 ακόμα υλικά

Είναι απλά κόλαση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζουμερή και πανεύκολη λουκανικόπιτα με αυγό και 5 ακόμα υλικά

Αυτή η συνταγή για λουκανικόπιτα θα σας μείνει αξέχαστη! Έχει αυγό άλλα 5 υλικά και φτιάχνετε σε δευτερόλεπτα! Ο τρόπος, δε, για να την κάνεις μόνη σπίτι είναι πανεύκολος!

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

Υλικά (Ingredients):

850γρ. φύλλο σφολιάτας (850gr. puff pastry)

1 κ.σ. κέτσαπ (1 tbsp. ketchup)

1 κ.σ. μουστάρδα ντιζόν (1 tbsp. dijon mustard)

8 λουκάνικα μεγάλα (8 big sausages)

1 αυγό (1 egg)

1 κ.σ. νερό (1 tbsp. water)

Δείτε την εκτέλεση για την ζουμερή λουκανικόπιτα στο παρακάτω βίντεο

Και για συνοδευτικό σας έχουμε αυτές τις τέλειες σοκολατένιες πάστες! Βρείτε την συνταγή εδώ

Ζουμερή 5' πίτσα με αυγό, μπέικον και κόκκινη σάλτσα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

εύκολες συνταγές για πίτες

Αυτή η πανεύκολη και 5' πίτσα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου θα γίνει το αγαπημένο σου κολατσιό! Έχει πιπεράτη κόκκινη σάλτσα, αυγό, μπέικον και λίγα ακόμα υλικά!

Αν ψάχνεις ένα γρήγορο και πολύ γευστικό φαγητό για τα βράδια του καλοκαιριού που θα πεινάς αλλά δεν θέλεις να χωθείς για πολύ ώρα στην κουζίνα, αυτή θα είναι η τέλεια λύση στο πρόβλημά σου.

Υλικά Συνταγής

  • 1/2 δόση ζύμη για πίτσα
  • 1 φλ. πικάντικη σάλτσα ντομάτας (ή βασική)
  • 150 γραμ. ανθότυρο σε τρίμματα
  • 4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
  • 4 αυγά
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

  • Ξεκινάμε την πίτσα με μπέικον και αυγό, ανοίγοντας σε αλευρωμένη επιφάνεια, τη ζύμη σε φύλλο ή την απλώνουμε με τα δάχτυλα.
  • Τη στρώνουμε σε λαμαρίνα πασπαλισμένη με λίγο αλεύρι. Απλώνουμε τη σάλτσα ντομάτας αφήνοντας κενό γύρω γύρω 1 εκ. Πασπαλίζουμε με τα τυριά. Σκορπίζουμε το ψιλοκομμένο μπέικον και σπάμε τα αυγά (όπως αυγά μάτια) πάνω στην πίτσα. Αλατίζουμε ελαφρά και τρίβουμε πιπέρι.
  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 230°C στις αντιστάσεις και ψήνουμε την πίτσα για περίπου 15΄-20΄, τα 15΄ στην τελευταία σχάρα, μέχρι να ψηθεί η ζύμη και να κάνουν σώμα (να σφίξουν) τα αυγά.