Ζουμερές τυροκροκέτες με αυγά και φρυγανιά

Από τον Κωνσταντίνο Τσίχλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζουμερές τυροκροκέτες με αυγά και φρυγανιά

Ο Κωσταντίνος Τσίχλας μοιράζεται για ακόμα μια φορά με το Youweekly.gr μια συγκλονιστικά πανεύκολη και γευστική συνταγή για ζουμερές τυροκροκέτες με μόνο λίγα υλικά.

Αν με την συνταγή για την πίτσα (δείτε την εδώ!) πάθατε την πλάκα σας, με την παρακάτω θα χάσετε... το φως σας!

Υλικά

  • 250 γρ. Gouda
  • 50-70 γρ. τυρί Σαν Μιχάλη (ΤυροΣύρα)
  • Το ασπράδι από 2 αυγά
  • 4-5 κουτ. σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (Κτήμα Θεμιστοκλη)
  • πιπέρι
  • ρίγανη
  • φρυγανιά

Εκτέλεση για τις τυροκροκέτες

  • Ριχνετε σε μια μπασίνα όλα τα υλικά και τα ανακατεύεται να ομογενοποιηθούν.
  • Βάζετε την μπασίνα στο ψυγείο για 10-15 λεπτά να σφίξει.
  • Πλάθουμε μπαλάκια μικρού μεγέθους, τα περνάμε από φρυγανιά, και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.

Δείτε πως ακριβώς γίνεται στο παρακάτω βίντεο: