Αυτό είναι το απόλυτο σνακ για όλες τις λιγούρες σου - Είναι τέλειο για βραδινό

Υγιεινή και εύκολη

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Αυτό είναι το απόλυτο σνακ για όλες τις λιγούρες σου - Είναι τέλειο για βραδινό

Αν είσαι και εσύ από τα άτομα που δεν μπορούν να σταματήσουν να τρώνε σνακ, και μετά αισθάνονται τύψεις, σου έχουμε την απάντηση! Αυτή είναι η απόλυτη συνταγή για όλες τις λιγούρες σου και θα την λατρέψεις σίγουρα, μιας και είναι τέλεια για βραδινό!

Η βρώμη είναι νόστιμη, και μπορείς εύκολα να προσαρμόσεις τη συνταγή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου. Μπορείς πολύ απλά και αναλόγως τα φρούτα που σου αρέσουν, να τα αναμείξεις όπως εσύ θες, ωστόσο εμείς θα σου δώσουμε έναν μικρό οδηγό.

ΥΛΙΚΑ

1/4 φλιτζάνι hemp hearts (σπόρους)
2 κουταλιές της σούπας καρύδια
1/2 φλιτζάνι κρέμα ή γάλα καρύδας
1/4 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
Stevia
Μια μικρή χούφτα βατόμουρα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ προσθέτεις τα hemp hearts, τα καρύδια, τους σπόρους τσιά (αν θες), την κρέμα γάλακτος και το στέβια. Στην συνέχεια ανακατεύεις, αφήνεις το μείγμα, αφού το έχεις σκεπάσει, για τουλάχιστον μια ώρα ή αν θες το μάξιμουμ της συνταγής για όλο το βράδυ.

Όταν λοιπόν είναι έτοιμο αναλόγως πάντα αφήνοντάς το όσο πιστεύεις εσύ πως είναι το ιδανικό βάζεις τα βατόμουρα και είσαι έτοιμη. Επίσης για εσάς που έχετε αρχίσει να πιάνεται ανοιξιάτικο - καλοκαιρινό mood, σας έχουμε τα πιο υγιεινά και γευστικά σνακ που θα αγαπήσετε.

Κορίτσια προσοχή! Αυτά τα σνακ θα σας κάνουν να χάσετε 10 κιλά στο λεπτό!

Κορίτσια δώστε μεγάλη προσοχή, γιατί αυτά τα σνακ θα σας κάνουν να χάσετε 10 κιλά τουλάχιστον, στο λεπτό! Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε το σώμα που τόσο επιθυμείτε!

Για να σας βοηθήσουμε να παραμείνετε σε καλό δρόμο με τον στόχο σας, διαβάστε παρακάτω τα tips μας για να γίνεται μοντέλο άμεσα!

Διαλέξτε πρωτεΐνη

Την επόμενη φορά επιλέξτε ένα πλούσιο γεύμα σε πρωτεΐνες όπως το ελληνικό γιαούρτι ή το τυρί cottage. Γιατί αυτό; Μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Μισσούρι-Κολούμπια αποκάλυψε ότι η κατανάλωση σνακ υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες, το απόγευμα, συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας της διατροφής και στον έλεγχο της όρεξης

Κρατήστε τα σνακ σας σε χαμηλές θερμίδες

Αν σας πιάνει λιγούρα, συνιστούμε να επιλέξετε ένα πρόχειρο φαγητό που κυμαίνεται μεταξύ 100 και 200 θερμίδων.

Δοκιμάστε τις προ-μερίδες

Όταν θέλετε να τσιμπήσετε κάτι, προσθέστε τα σνακ σας σε μικρά δοχεία για να αποφύγετε την υπερκατανάλωση τροφής. Για παράδειγμα, τα αμύγδαλα μπορεί να είναι μια από τις επιλογές μας, αλλά θέλουν μέτρο. Για αυτό το λόγο λοιπόν, αν τα έχεις σε συγκεκριμένη ποσότητα δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι.

Νερό

Μερικές φορές νομίζουμε πως πεινάμε ενώ στην πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει. Πολύ απλά όταν αισθάνεστε πως πεινάτε, δοκιμάστε πρώτα να πιείτε νερό, γιατί πολλές φορές ο οργανισμός χρειάζεται περισσότερα επίπεδα νερού μέσα του, κάτι που το αναζητάει και στις τροφές.

Φάτε μόνο όταν πεινάτε

Τα σνακ δεν είναι εκεί για να σας αποσπάσουν την προσοχή από την στεναχώρια σας, και τις συναισθηματικές σας αναταραχές. Είναι εκεί για να διατηρήσετε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας σταθερά. Για αυτό το λόγο, καλό θα ήταν να τρώτε ανά πέντε ώρες.

Έχουμε επίσης ακόμη έναν ταχύρυθμο τρόπο για να χάσεις άμεσα 3 κιλά τουλάχιστον, το πολύ μέσα σε 3 μέρες!