Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει ταλέντο στη μαγειρική και αποκαλύπτει τη συνταγή της για cheesecake

Αυτά φτιάχνει στον Βασάλο και τον... ρίχνει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει ταλέντο στη μαγειρική και αποκαλύπτει τη συνταγή της για cheesecake

Το ταλέντο της στην μαγειρική ανακάλυψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και έφτιαξε ένα νοστιμότατο σπιτικό cheesecake στον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Βασάλο. Μάλιστα, αποκάλυψε την συνταγή της στους διαδικτυακούς της φίλους, αν κάποιος θέλει να την ακολουθήσει.

Η δημοσιογράφος και συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή του ALPHA «Καλύτερα δεν γίνεται», περνάει τον περισσότερο χρόνο του αυτοπεριορισμού της στην κουζίνα. Συγκεκριμένα, μαγειρεύοντας, αφού φαίνεται πως έχει ταλέντο στην μαγειρική.

Έχοντας περισσότερο χρόνο για τόσο για την ίδια όσο και για τον σύντροφο της, Κωνσταντίνο Βασάλο, αφού ακολουθεί τα μέτρα της Κυβέρνησης και μένει σπίτι της, δεν αφήνει ανεκμετάλλευτο ούτε ένα λεπτό. Οι δυο τους, περνούν την ώρα τους, χαλαρώνοντας, είτε κάνοντας γυμναστική, είτε κάνοντας βόλτα στην ταράτσα του σπιτιού τους για να πάρουν τον αέρα τους, αφού μέχρι εκεί μπορούν να βγουν, λόγω του κορωνοϊού.

Βέβαια, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν αφήνει τον Κωνσταντίνο Βασάλο χωρίς... λιχουδιές. Πριν λίγες ημέρες του έφτιαξε μια χορταστική σπανακόπιτα, ενώ προχθές μακαρόνια με κιμά κοτόπουλο, δείχνοντας μας όλη την διαδικασία που ακολούθησε.

Η συνταγή της για cheesecake

Χθες ωστόσο, του έφτιαξε γλυκό. Και συγκεκριμένα ένα λαχταριστό cheesecake. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους όλα τα υλικά που χρειάστηκε αλλά και την διαδικασία που ακολούθησε για να το φτιάξει.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη instagram

Αφού ήταν έτοιμο και πριν το φάνε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη το ανάρτησε στον λογαριασμό της, ποζάροντας όλο καμάρι. «#μένουμεσπίτι και ανακαλύπτουμε τα ταλέντα μας! Εγώ ανακάλυψα τον @cvpastry που κρύβω μέσα μου», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφία της.