Η πιο νόστιμη συνταγή - Αυτά είναι τα μπισκότα σοκολάτας που τρώει και η Jennifer Aniston

Εύκολα και γρήγορα!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Η πιο νόστιμη συνταγή - Αυτά είναι τα μπισκότα σοκολάτας που τρώει και η Jennifer Aniston

Ψάχνεις για ένα σνακ που θα ικανοποιήσει τις λιγούρες σου; Μην αγχώνεσαι γιατί σου έχουμε την πιο νόστιμη συνταγή και την πιο glamorous, μιας και αυτά τα μπισκότα σοκολάτας είναι τα αγαπημένα της Jennifer Aniston.

Αν θες να φας και εσύ το αγαπημένο σνακ της γνωστής ηθοποιού, τότε ακολούθησε την παρακάτω συνταγή και με πολύ απλά βήματα θα μπορέσεις να τα φτιάξεις στο πι και φι.

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 12 ΜΠΙΣΚΟΤΑ

  • 8 κουταλιές βούτυρο, μαλακό
  • 1/2 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
  • 1/2 φλιτζάνι κοκκοποιημένη ζάχαρη
  • 2 αυγά
  • 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι (Το αλάτι απομακρύνει τις γεύσεις σε οποιοδήποτε φαγητό αγγίζει - ακόμα και τα μπισκότα. Οι τραγανό κρύσταλλοι συνδυάζονται υπέροχα με τη ζεστή σοκολάτα.)
  • 2 φλιτζάνια αλεύρι
  • 1/2 φλιτζάνι τσιπ σοκολάτας
  • Θαλασσινό αλάτι (προαιρετικό)

Jennifer Aniston νόστιμη συνταγή μπισκότα σοκολάτας

Η συνταγή για το αγαπημένο σνακ της Jennifer Aniston - Αυτός είναι ο τρόπος για μοναδικά μπισκότα σοκολάτας

Προθερμάνετε το φούρνο στους 375 βαθμούς. Σε ένα μπολ ανάμειξης, ανακατέψτε καλά το βούτυρο, την καστανή ζάχαρη και την κοκκοποιημένη ζάχαρη μέχρι να γίνει κρεμώδες. Ανακατέψτε τα αυγά και τη βανίλια μέχρι να "ενωθούν". Προσθέστε τη μαγειρική σόδα, το αλάτι και το αλεύρι και ανακατέψτε έως ότου η ζύμη ενώσει, προσέχοντας να μην αναμιχθεί. Να αναφέρουμε εδώ, πως αν δεν τρελαίνεσαι για σοκολάτα, σου έχουμε και ένα απίθανο καλοκαιρινό γλυκό με φράουλες! Θα σου πάρει τα μυαλά!

Ανακατέψτε τα τσιπ σοκολάτας. Ρίξτε τη ζύμη σε ένα ταψί σε μπάλες σε μέγεθος περίπου 3 κουταλιές της σούπας, αφήνοντας τουλάχιστον 3 ίντσες ανάμεσα στα μπισκότα. Ψήνουμε έως ότου τα άκρα είναι χρυσά. Αφαιρέστε από το φύλλο, πασπαλίστε με λίγο θαλασσινό αλάτι (εάν χρησιμοποιείτε) και αφήστε τα να κρυώσουν.