Τηλεθέαση 2/11: Απίθανες ανατροπές σε πρωινά και prime time! Καίγονται σπίτια κυριολεκτικά!

Ποια είναι η τηλεθέαση;

Τηλεθέαση 2/11: Απίθανες ανατροπές σε πρωινά και prime time! Καίγονται σπίτια κυριολεκτικά!

Πάμε να σας δώσουμε τις τηλεθέασεις στο δυναμικό κοινό, όπως άλλωστε κάνουμε και κάθε μέρα εδώ από το site μας στο Youweekly.gr.

Ζώνη νωρίς το πρωί.

Το "Καλημέρα Ελλάδα" με τον Παπαδάκη στο δυναμικό κοινό συνεχίζει να σκίζει με 24,4%, το "Σήμερα" με το Δημήτρη Οικονόμου κάνει το συμπαθητικό νούμερο 16,3%, η ''Πρώτη είδηση" από την ΕΡΤ κάνει 7,9% και περνάει το Οpen που με το "Ώρα Ελλάδος 7" με το δίδυμο του Μega Χασαπόπουλου, Σαραντάκου κάνει μόλις 7,6%.

Πρωινά lifestyle

Λοιπόν, εδώ δώστε βάση και κρατηθείτε γιατί έχουμε τις πιο συγκλονιστικές ανατροπές η Φαίη Σκορδά, χάνει με πολύ μεγάλη διαφορά την πρώτη θέση από την Κατερίνα Καραβάτου.

Αναλυτικά το "Πρωινό" με τη Φαίη Σκορδά κάνει 15,7%, ίσως τα χειρότερα νούμερα της φετινής σεζόν στο δυναμικό κοινό, το "Στην φωλιά των κούκου" με Καραβάτου Κατσούλη κάνει το συγκλονιστικό 18,1%, το "Ευτυχείτε" με την Κατερίνα Καινούργιου κάνει το συμπαθητικό 8,1% και το "Ηappy Day" με την Σταματίνα Τσιμτσιλή που είναι lifestyle, αλλά παίζει άλλη ώρα κάνει το απίθανο 21,2%.

Εδώ βγάζουμε το συμπέρασμα ότι πλέον και με αποδείξεις στο δυναμικό κοινό το 'Πρωινό" του Αnt1 με τη Φαίη Σκορδά δεν πάει καλά και έχει σοβαρότατο πρόβλημα. Δεν ξέρουμε τι φταίει πολύ πιθανό να φταίει το γεγονός ότι μπήκε η Κατερίνα Καινούργιου, που παίρνει μόνο από την Φαίη Σκορδά κόσμο αλλά έτσι είναι ο ανταγωνισμός και ο καπιταλισμός και θα πρέπει να το αντιμετωπίσει αυτό η Φαίη!

Μεσημεριανή ζώνη

Στην μεσημεριανή ζώνη, έχουμε την Ελένη Μενεγάκη να κάνει 14,5% και δίπλα την Ζήνα Κουτσελίνη για δεύτερη μέρα να φτάνει το 19,3%! Πραγματικά εξωπραγματικό νούμερο το "Μαζί σου" με την Τατιάνα Στεφανίδου πάντα στο δυναμικό κοινό 11,4%. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι Ζήνα Κουτσελίνη δείχνει τα δόντια της και στην Ελένη Μενεγάκη αλλά και στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Απογευματινή ζώνη

Στην απογευματινή ζώνη έχουμε "Ρουκ Ζουκ" με την Ζέτα Μακρυπούλια να κερδίζει τις εντυπώσεις με ένα 18,1%, από δίπλα όμως έχουμε να την περνάει για λίγο το"Μy Style Rocks" με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που κάνει 18,3%. Nικήτρια η Βίκυ Καγιά με 23,9% και τελευταία όπως άλλωστε και κάθε μέρα με 9,5% το "Τι λέει" με την Ελένη Τσολάκη και "Για την παρέα" του Νίκου Μουτσινά στα ίδια νούμερα με την Ελένη Τσολάκη στο 9,5%.

Εδώ βγάζουμε το συμπέρασμα ότι καθημερινά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανεβαίνει με το "Μy style rocks". Από την άλλη η Ελένη Τσολάκη, παραμένει στα ίδια μονοψήφια!

Prime time
Και ερχόμαστε στο prime time. Εδώ έχουμε μία απίθανη ανατροπή και για πρώτη φορά βλέπουμε το "Nomads" να κάνει εξαιρετικά νούμερα σε σχέση με αυτά που μας έχει συνηθίσει και να κάνει ένα μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 16,2%, να περνάει και το 'Μy style rocks Gala" που κάνει 15,5% και το "MasterChef junior" που κάνει 10,6% φυσικά πέρνα και τον πρίγκιπα της φωτιάς στο Οpen που κάνει 4,7%.
Όμως πιο ψηλά από όλους στο prime time της Παρασκευής το "Έλα στη θέση μου" στον Αlpha που κάνει 23,5%.

Αργά το βράδυ
Αργά το βράδυ στην ζώνη την μεταμεσονύχτια έχουμε το "Φως στο τούνελ" με την Αγγελική Νικολούλη να κάνει χαμηλά σχετικά νούμερα σε σχέση με αυτά που μας έχει συνηθίσει στα 18,8%, το "Project RunAway" απογοητεύει με 7,9%, η ταινία "Red" του Star που παίζει απέναντι σε αυτά τα προγράμματα κάνει 17,6%.
Καταποντισμό έχουμε για το "Vice" που κάνει 3,2% στον Αnt1, το "Έγκλημα και πάθος" που κάνει 7,9% στον Αnt1 και το "Για πάντα παιδιά" στο Open που κάνει 4,3%.