Alpha: Ποιο πρόγραμμα που πήγαινε για κόψιμο κάνει τρελά νούμερα;

Ποιο είναι το πρόγραμμα;

Alpha: Ποιο πρόγραμμα που πήγαινε για κόψιμο κάνει τρελά νούμερα;

Τελικά να που το Mega έσωσε κάποιες εκπομπές και παρουσιαστές.

Τρανό παράδειγμα αυτής ιστορίας που μπορείς να το πεις και ο θάνατος η ζωή μου είναι ο Χρήστος Φερεντίνος με το "Deal". Διαβάστε παρακάτω...

Εκεί που το πρόγραμμα για φέτος πήγαινε άπατο και υπήρχαν σκέψεις στο κανάλι ακόμη και για κόψιμο, ξαφνικά με το κλείσιμο του Μega ο Φερεντίνος πήρε ανάσα και πλέον η εκπομπή κάνει νούμερα ακόμη και πάνω από το μέσο όρο του καναλιού.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 2/11: Απίθανες ανατροπές σε πρωινά και prime time! Καίγονται σπίτια κυριολεκτικά!

Συγκεκριμένα, εχθές στο δυναμικό κοινό ο Χρήστος Φερεντίνος με το "Deal", έκανε το εξαιρετικό νούμερο 18,7%, που πρέπει να είναι και το καλύτερο της φετινής σεζόν. Χρήστο μου, όπως καταλαβαίνεις την φετινή σου πορεία σε ένα βαθμό θα την χρωστάς και στο κανάλι του Mega.

Δείτε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη: " Είναι σίγουρα ένα ρίσκο... Αλλά τι είναι η ζωή χωρίς ρίσκο;"

Θα μου πείτε από που βγάζουμε το συμπέρασμα αυτό; Το συμπέρασμα αυτό το βγάζουμε διαβάζοντας τα νούμερα του Μega της τελευταίας εβδομάδας στη συγκεκριμένη ζώνη. Το κανάλι είχε σειρές που κάνουν ακόμη και 25%. Αρά αυτός ο κόσμος κάπου θα διοχετευθεί και επειδή μιλάμε για γυναικείο κοινό και ο Φερεντίνος είναι γνωστό ότι έχει μεγάλη πέραση στο γυναικείο κοινό και ιδιαιτέρως στις γυναίκες 35-45!