Τηλεθέαση: Κηδεία στο prime time για δημοφιλή προγράμματα! Τα «έκαψε» ένας παγετώνας!

Ποια είναι τα ποσοστά τηλεθέασης;

Τηλεθέαση: Κηδεία στο prime time για δημοφιλή προγράμματα! Τα «έκαψε» ένας παγετώνας!

Όταν σου κλείνουν το σπίτι παγετώνες και δεινόσαυροι καλύτερα να μαζεύεις τα κουβαδάκια σου και να πηγαίνεις σε άλλη παραλία.

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι παραλίες της Μαδαγασκάρης σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσαν να ανταγωνιστούν τους παγετώνες και τους δεινόσαυρους της τηλεόρασης του καναλιού του Star. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 1/12: Για γερά νεύρα η μάχη στο prime time! Οι νικητές πανηγυρίζουν, οι ηττημένοι κλαίνε! Όλα τα νούμερα αναλυτικά...

Το ίδιο ακριβώς έπαθε και η μπουζουκλερί το συμπαθέστατο πρόγραμμα του Σπύρου Παπαδόπουλου στην τηλεόραση του Σκάι. Λοιπόν, για να σοβαρευτούμε, οι ταινίες οι παιδικές που βάζει το Star φαίνεται ότι αρέσουν και στους μεγάλους! Χθες λοιπόν στο δυναμικό κοινό, η ταινία "Η εποχή των παγετώνων τρία η Αυγή των δεινοσαύρων", ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο παιχνίδι της τηλεθέασης. Τα νούμερα αφορούν στο δυναμικό κοινό που πρώτα σας φέρνει το Υouweekly.gr.

Δείτε ακόμη: Ειρήνη Παπαδόπουλου: Ξανά με τον Πηλαδάκη; Η πολιορκία,το παρασκήνιο,ο πάγος και ο αρκούδος!

STAR: Η εποχή των παγετώνων 3 17,0
ΑΝΤ1: Nomads 15,3
ALPHA: Πάμε Πακέτο 16,2
ΣΚΑΙ: Στην υγεία μας 14,6

Να σημειώσουμε την φοβερή αντοχή που δείχνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου με το "Πάμε Πακέτο" στην τηλεόραση του Αlpha. Δεύτερη εχθές στο δυναμικό κοινό με μία εκπομπή που αλλάζει ημέρα και ώρα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.