Τηλεθέαση 19/2: Μεγάλες αλλαγές στα πρωινά με Σκορδά, Καινούργιου, Καραβάτου, Τσιμτσιλή, Στεφανίδου, Κουτσελίνη!

Ανατροπές και καραμπόλες!

Τηλεθέαση 19/2: Μεγάλες αλλαγές στα πρωινά με Σκορδά, Καινούργιου, Καραβάτου, Τσιμτσιλή, Στεφανίδου, Κουτσελίνη!

Εμείς στο Youweekly.gr κάθε μέρα σας φέρνουμε τα νούμερα για να έχετε μία εικόνα του τι ακριβώς γίνεται στην τηλεθέαση των καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας!

Είναι η τάση του κόσμου για το τι επιλέγει να δει και ποιους απορρίπτει! Στα πρωινά λοιπόν γίνεται μια αληθινή μάχη σκληρή και ανελέητη! Διαβάστε παρακάτω...

Βλέπουμε την αναγέννηση της Φαίης Σκορδά! Έχει βρει μία συνταγή η Φαίη για τον ΑΝΤ1 και ξανακερδίζει μέρα μέρα το χαμένο έδαφος της χρονιάς.

Συγκεκριμένα και εχθές στο δυναμικό κοινό έκανε το απίθανο νούμερο 24,4 που πρέπει να είναι και ρεκόρ τηλεθέασης για φέτος. Το στην «Φωλιά των κούκου» του Star κάνει πολύ καλό νούμερο με 18,4.

Το Happy day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Alpha κάνει ένα μέτριο νούμερο για σήμερα με 15,0 η Καινούργιου με το «Ευτυχείτε» συνεχίζει την καλή επίδοση και κάνει 12,2 το «Μαζί σου» με Τατιάνα Στεφανίδου μέτρια στον ΣΚΑΙ με 12,3 και το αλήθειες με την Ζήνα Κουτσελίνη πολύ καλά στο 15,6


(Διαβάστε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νούμερα τηλεθέασης)

To Who is Who της παρουσιάστριας που σαρώνει στον ΑΝΤ1

Γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1980 στο Κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας της, Δημήτρης, είναι ακτινολόγος ενώ η μητέρα της, Εύα, διατηρεί κατάστημα υποδημάτων στην πόλη. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, το Νότη, που είναι γιατρός. Σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στην Ιταλία όπου σπούδασε αρχικά Κριτικός Τέχνης στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια και έπειτα έκανε μεταπτυχιακό στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ως φοιτήτρια είχε καθηγητή τον Ουμπέρτο Έκο.

Καριέρα
Ξεκίνησε τη τηλεοπτική της καριέρα ως θεατρολόγος στην Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα εργαζόταν και στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Το 2004, επιλέχθηκε για τη παρουσίαση της εκπομπής «Καλημέρα» στο Μακεδονία TV, η οποία ολοκληρώθηκε σε μια σεζόν. Το 2006, αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Αθήνα, προκειμένου να ακολουθήσει μεγαλύτερη καριέρα στο κομμάτι της παρουσίασης. Για τέσσερα χρόνια (2006-2010) παρουσίαζε την εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα» στο ALTER ενώ έπειτα, πήρε μεταγραφή για το κανάλι MEGA, όπου μέχρι το 2013 παρουσίαζε από κοινού με τον τότε σύζυγο της, Γιώργο Λιάγκα, τη ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό MOU». Ενδιάμεσα, το 2011, παρουσίασε μόνη της για μια σεζόν, την ολιγόλεπτη ενημερωτική εκπομπή «Mommy το παιδί μου κι εγώ».

Το καλοκαίρι του 2013, πήραν μεταγραφή για το κανάλι ΑΝΤ1 και για τις επόμενες τρεις σεζόν, παρουσίαζαν την ψυχαγωγική εκπομπή «Το Πρωινό». Από το 2016 μέχρι σήμερα, έχει αναλάβει μόνη της την παρουσίαση.