ΕΡΤ/Παρέλαση:Τα απίθανα νούμερα στην τηλεθέαση που διέλυσαν τα πρωινά προγράμματα!

Έτριβαν τα μάτια τους στο κανάλι!

ΕΡΤ/Παρέλαση:Τα απίθανα νούμερα στην τηλεθέαση που διέλυσαν τα πρωινά προγράμματα!

Έτριβα τα μάτια τους στην κρατική τηλεόραση μόλις πήρα σήμερα τα νούμερα για την χθεσινή παρέλαση ανήμερα της 25 Μαρτίου!

Στο δυναμικό κοινό λοιπόν η παρέλαση στην ΕΡΤ1 έκανε 26,3 σε τέταρτα ξεκίνησε 15,4 21,6 28,3 32,4 34,1 33,2 19,1! Διαβάστε παρακάτω...

Στρατιωτική παρέλαση: Τράβηξαν όλα τα βλέμματα οι γυναίκες στα χακί!

Αντιλαμβάνεστε, βεβαίως, ότι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διαλυθούν τα υπόλοιπα προγράμματα! Τη μεγάλη ήττα την είχε το "Μαζί σου" με την Τατιάνα Στεφανίδου στο Σκάι που κάνει 10,9 και το"Ευτυχείτε" με την Κατερίνα Καινούργιου στην τηλεόραση του Open που κάνει 9,9!

25η Μαρτίου: Η ανατριχιαστική εικόνα που "πάγωσε" τους πάντες στην παρέλαση!

Η ανατριχιαστική εικόνα που πάγωσε τους πάντες στην παρέλαση της 25η Μαρτίου!

Στην Καλλιθέα σημειώθηκε ένταση λίγο πριν από την έναρξη της μαθητικής παρέλασης για την 25η Μαρτίου. Στη Μητρόπολη Αθηνών ένας άγνωστος επιχείρησε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό και να φτάσει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Στη

πολίτες, οι οποίοι βρέθηκαν μακριά από την εξέδρα των επισήμων φώναξαν συνθήματα υπέρ της Μακεδονίας και αποδοκίμασαν πολιτικούς. Την ίδια ώρα, στη συμπρωτεύουσα ένα μικρό παιδί βρίσκεται ανάμεσα στις ασπίδες των ΜΑΤ για να παρακολουθήσει την παρέλαση.

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις. Ένα παιδάκι, που μετράει τις ασπίδες για να δει τους μεγαλύτερους του να παρελαύνουν.

Η ανατριχιαστική εικόνα που πάγωσε τους πάντες στην παρέλαση της 25η Μαρτίου

Κρήτη: Συγκινεί ο τυφλός σημαιοφόρος! Το τεράστιο χειροκρότημα!

Ένα θερμό χειροκρότημα αξίζει στον τυφλό Χανιώτη μαθητή που ήταν σημαιοφόρος σήμερα!

Στην Κρήτη ο καλύτερος μαθητής του Γ' Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Χανίων παρήλασε περήφανα και αξίζει πολλά μπράβο!

ο πιο θερμό χειροκρότημα επιφύλαξαν οι πολίτες των Χανίων στον Παρασκευά Πιπεράκη, που αν και τυφλός, κατάφερε να θριαμβεύσει και να αναδειχθεί σε σημαιοφόρος στο σχολείο του.

Ο Παρασκευάς Πιπεράκης είναι ο καλύτερος μαθητής της Γ' Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Χανίων. Παρά την αφιλόξενη για άτομα με αναπηρία χώρα που ζει, ο ίδιος κατάφερε να διαπρέψει και να ανταμειφθεί με τη σημαία.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ο μαθητής παρήλασε περήφανα, συνοδεία συμμαθητή του, στέλνοντας το μήνυμα ότι οι σύγχρονοι ήρωες είναι ανάμεσά μας κι ότι η θέληση μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο.

Κρήτη τυφλός σημαιοφόρος