Βίκυ Χατζηβασιλείου: Δεν φαντάζεστε τα νούμερα που έκανε το «Πάμε Πακέτο»!

Όντως τώρα;

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Δεν φαντάζεστε τα νούμερα που έκανε το «Πάμε Πακέτο»!

Απίθανα νούμερα στην τηλεθέαση έκανε εχθές η Βίκυ Χατζηβασιλείου με την εκπομπή της «Πάμε Πακέτο» στην τηλεόραση του Alpha tv!

Μάλιστα, η παρουσιάστρια κυριολεκτικά κατατρόπωσε τα αντίπαλα προγράμματα και ιδιαίτερα το Survivor του Σκαι αλλά στη συνέχεια και τον Σπύρο Παπαδόπουλο με το «Στην υγεία μας ρε παιδιά». Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα εχθές Σάββατο η Βίκυ Χατζηβασιλείου στους πίνακες τηλεθέασης για το κοινο 18-54 κάνει ανά τέταρτο τα εξής νούμερα:
18,0 18,9 27,2 24,5 23,4 31,9 νούμερο ρεκόρ για φετος και συνεχίζει με 23,6 18,5

Το Survivor:

Survivor: Πιάστηκαν στα χέρια Χικμέτ και Γιουσούφ!
16,4
16,2
11,1
16,3

Και ο Σπύρος Παπαδοπουλος

11,6 12,2 10,8 εξαιρετικά χαμηλό νούμερο 11,7 μέχρι την ώρα που είναι απέναντι από το «Πάμε Πακέτο»! Μετά ανεβαίνει 18,9 18,1 17,9 15,1 19,1 16,6 17,6!

Προσοχή τα παραπάνω νούμερα τηλεθεάσεων είναι αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr! Συνεχώς στο site μας κλέβουν την δουλειά μας και την παρουσιαστούν ως δική τους! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ έχουμε παραποίηση κάποιους δεκαδικους! Το ρεζιλίκι που θα πάθετε θα είναι το λιγότερο! Ακούτε εκεί στο site με τις «Βόμβες»; Και στη "Νέα Μ@@@@@";

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποιοι την έχουν βάλει στο μάτι και γιατί; Αποκλειστικό...

Κάποιος έχει βάλει στο μάτι την Βίκυ Χατζηβασιλείου και το Youweekly.gr έχει όλο το ρεπορτάζ...

Από τις πλέον επιτυχημένες γυναίκες της τηλεόρασης, η Βίκυ Χατζηβασιλείου κόβει το νήμα της πρωτιάς στην τηλεθέαση όποιον κι αν έχει απέναντί της.

Το Πάμε Πακέτο και η ίδια, κλείνοντας αισίως 14 χρόνια παρουσίας, αποδείχθηκαν... σκληροί για να πεθάνουν, καθώς κατάφεραν να είναι μία από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.

Δικαίως επομένως, σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, πολλοί είναι εκείνοι από τα αντίπαλα τηλεοπτικά στρατόπεδα που έχουν βάλει στο μάτι την παρουσιάστρια, εάν και εφόσον εκείνη δεν συνεχίσει την επόμενη χρονιά στον ALPHA, καθώς η νέα ιδιοκτησία έχει σκοπό το καλοκαίρι να θέσει επί τάπητος όλα τα συμβόλαια των παρουσιαστών.

Πρώτος ο τηλεοπτικός σταθμός του Ιβάν Σαββίδη, ήταν εκείνος που της προσέφερε γη και ύδωρ προκειμένου να την αποκτήσει και έπεται συνέχεια...

Ποια είναι, όμως, η επόμενη, δική της κίνηση και τι λέει η ίδια γι αυτό;

"Εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα προκειμένου να πάρει την πιο σωστή απόφαση". όπως λέει στενός της συνεργάτης στο Youweekly.gr

Διαβάστε περισσότερα θέματα τηλεθέασης στο Youweekly.gr