Βίκυ Χατζηβασιλείου: Εξωπραγματικά νούμερα στον Alpha Tv! Κλάμα στον ανταγωνισμό!

Τους πάτησε όλους κάτω!

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Εξωπραγματικά νούμερα στον Alpha Tv! Κλάμα στον ανταγωνισμό!

Το τελευταίο διάστημα η Βίκυ Χατζηβασιλείου έχει συνηθίσει να κάνει πραγματικά τρέλα και απίθανα νούμερα με την εκπομπή της “Πάμε πακέτο”. Τα νούμερα δε, της περασμένης εβδομάδας χτύπησαν κόκκινο!

Ίσως να φταίει και το γεγονός ότι πηγαίνουμε προς το τέλος της σεζόν και η Βίκυ σίγουρα θα θέλει ένα ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί με την νέα διοίκηση της τηλεόρασης του ALPHA TV! Διαβάστε παρακάτω...

Χθες λοιπόν το «Πάμε πακέτο» ξεκίνησε με 21,7 24,0 22,2 23,4 25,6 25,0 και κάνει ένα απίθανο νούμερο 31,0 στην ώρα 10.15 με 10.30 και κλείνει με 25,2! Πρέπει να είναι από τα καλύτερα νούμερα στην σεζόν!

Την ίδια ώρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ το Survivor κάνει 15,6 18,0 16,7 15,4 ο Σπύρος Παπαδόπουλος που ξεκινάει αμέσως μετά, λόγω Βίκυς Χατζηβασιλείου, ξεκινάει χαμηλά με 13,5 12,7 15,3 και 15,1 όταν τελειώνει η Βίκυ με το «Πάμε Πακέτο» αρχίζει και ανεβαίνει ο Σπύρος Παπαδόπουλος!


Η ταινία στην τηλεόραση του Star μονοψήφια 7,6 8,4 9,7 7,7

Συμπέρασμα, ισοπέδωσε τους πάντες και τα πάντα στο γενικό σύνολο η Βίκυ Χατζηβασιλείου, δεν άφησε κανένα περιθώριο σε κανένα κανάλι!

ALPHA TV: Σοκ για Νικολούλη - Χατζηβασιλείου - Γερμανού - Μελέτη - Τσιμτσιλή!

Όλα αλλάζουν και τίποτα δε μένει όρθιο με την νέα διοίκηση στο κανάλι του ALPHA TV!

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr η νέα διοίκηση δεν πρόκειται να «κρατήσει» τα συμβόλαια των συγκεκριμένων παρουσιαστριών καθώς τα θεωρεί πανάκριβα και εκτός αγοράς.

Εκτός και αν δεχτούν τις μειώσεις που θα προτείνουν από την νέα διοίκηση της Motor Oil

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ μας, μία περίοδος διαπραγματεύσεων έχει ξεκινήσει στο κανάλι της Κάντζας με την νέα διοίκηση του Alpha προκειμένου να συζητηθούν όλα τα μεγάλα συμβόλαια.

Η νέα διοίκηση του σταθμού έχει ξεκινήσει ήδη ένα κύκλο επαφών με τις παρουσιάστριες προκειμένου να εξορθολογιστεί κοστολογικά όλο το πρόγραμμα του καναλιού.

Σε πρώτη φάση στο στόχαστρο του καναλιού μπαίνει η Αγγελική Νικολούλη η οποία μέτρα πάρα πολλά χρόνια στο σταθμό. Θα ζητηθεί από την Αγγελική Νικολούλη να παραμείνει στο σταθμό αλλά με μειωμένο κόστος.

Μετά σειρά έχει η Βίκυ Χατζηβασιλείου που ανανεώνει το συμβόλαιο της με το κανάλι κάθε καλοκαίρι. Και στην Βίκυ θα ζητηθεί να μείνει στο κανάλι με λιγότερα χρήματα.

Συζητήσεις θα ξεκινήσουν και με την Ελεονώρα Μελέτη και με τη Ναταλία Γερμανού που τα συμβόλαια τους λήγουν τον Μάιο!


Εντελώς άλλη στάση κρατάει το κανάλι με την ταλαντούχα και ανερχόμενη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θεωρείται το πουλέν του καναλιού και είναι από τις λίγες παρουσιάστριες που θεωρείται από την νέα διοίκηση εξαιρετικά αδικημένη μισθολογικά!


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παίρνει τα λιγότερα χρήματα από οποιαδήποτε άλλη παρουσιάστρια στο κανάλι της Κάντζας αλλά αυτό αναμένεται να αλλάξει από την επόμενη σεζόν.