Τηλεθέαση 13/4: Σπύρος Παπαδόπουλος - Σάρωσε ή πάτωσε το Σάββατο; Αναλυτικά νούμερα!

Τι έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος; Τεράστια βόμβα!

Τηλεθέαση 13/4: Σπύρος Παπαδόπουλος - Σάρωσε ή πάτωσε το Σάββατο; Αναλυτικά νούμερα!

Σάρωσε λοιπόν ή πάτωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος με την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, εχθές, Σάββατο;

Θα ξεκινήσουμε αναλυτικά με τα νούμερά του ανά τέταρτο στο γενικό σύνολο. Διαβάστε παρακάτω....

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος λοιπόν ξεκινάει στον ΣΚΑΙ αμέσως μετά το Survivor και κάνει 13,5 12,7 15,3 15,1!

Τα νούμερα αυτά είναι μέχρι τις 11 το βράδυ και είναι χαμηλά, διότι απέναντι του παίζει η Βίκυ Χατζηβασιλείου με το Πάμε Πακέτο που κυριολεκτικά δεν τον αφήνει το Σπύρο Παπαδόπουλο να πάρει ανάσα.

Μόλις λοιπόν τελειώνει η εκπομπή «Πάμε πακέτο» ο Σπύρος Παπαδόπουλος ξεκινάει με:24,2 22,4 25,1 19,1 24,6 26,5 26,2 19,5 23,7 22,9 23,5!


Όπως αντιλαμβάνεστε από τις 11.00 το βράδυ και μετά ο Σπύρος Παπαδόπουλος με το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» κυριολεκτικά σαρώνει τους πάντες και τα πάντα στον ανταγωνισμό και δεν αφήνει κανένα περιθώριο!

Και πάμε να δούμε τα νούμερα που κάνει ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο δυναμικό κοινό!

Εδώ λοιπόν θα δούμε ότι κάνει μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 17,6 και είναι και σε αυτό το κομμάτι του κοινού πρώτη εκπομπή στον ανταγωνισμό!

Η επανάληψη «Μην ψαρώνεις» κάνει 7,8 στον ΑΝΤ1 και η ταινία Δεσποινίς διευθυντής στην τηλεόραση του ΑLPHA TV 12,7 στο Star η ταινία 11,5, η Επανάληψη του Αλ Τσαντίρι Νιούζ στο OPEN 9,7!

Προσοχή: Απαγορεύεται η αναδημοσίευση με οποιονδήποτε τρόπο, στο ρεπορτάζ με τα νούμερα τηλεθεάσεων. Νόμος περί πνευματικών δικαιωμάτων. Υπάρχει αλλοίωση δεκαδικού αριθμού για προστασία των πληροφοριών και ως αποδεικτικό μέσο σε Ελληνικά δικαστήρια!

Σπύρος Παπαδόπουλος: Έσκασε η «βόμβα» από τον ΣΚΑΪ! Η ανακοίνωση για το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Ο ΣΚΑΪ πυροδότησε τη «βόμβα» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και έβγαλε ανακοίνωση για την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Τι αναφέρει ο σταθμός;

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου θα προβάλεται από τον ΣΚΑΪ και για τα δύο επόμενα χρόνια!

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΣΚΑΪ με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την εταιρεία B&G Productions για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η εκπομπή-σταθμός στην τηλεοπτική ψυχαγωγία, με οικοδεσπότη τον Σπύρο Παπαδόπουλο, θα συνεχίσει να δίνει ραντεβού και τη νέα σεζόν κάθε Σάββατο βράδυ στον ΣΚΑΪ.

Η ανανέωση της συνεργασίας έγινε σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης επισφραγίζοντας την άρτια σχέση ετών.

Αγαπημένα τραγούδια, αναπάντεχες μουσικές συναντήσεις, αξεπέραστες μελωδίες αλλά και σημαντικοί άνθρωποι είναι η συνταγή της εμβληματικής μουσικής εκπομπής που μας κρατά συντροφιά κάθε Σάββατο βράδυ στον ΣΚΑΪ.

Η μουσική, τα τραγούδια που μας αγγίζουν, οι ιστορίες που μοιραζόμαστε είναι αυτά που μας ενώνουν σε μια μεγάλη παρέα».