Τατιάνα Στεφανίδου: Τι τηλεθέαση έκανε με καλεσμένη την Καρύδα; Σάρωσε ή την έφαγε η Κουτσελίνη;

Χαμός στην τηλεθέαση!

Τατιάνα Στεφανίδου: Τι τηλεθέαση έκανε με καλεσμένη την Καρύδα; Σάρωσε ή την έφαγε η Κουτσελίνη;

Έχουμε όλα τα νούμερα για το τι τηλεθέαση έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου με καλεσμένη την Βικτώρια Καρύδα! Σάρωσε ή την έφαγε η Ζήνα Κουτσελίνη στην στροφή;

Η Βικτώρια, βρέθηκε χτες στο Μαζί σου και μίλησε για πρώτη φορά, για την δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή. Η ίδια, έκανε πραγματικά μια κατάθεση ψυχής αλλά... δεν συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό!

Μόλις 16% έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου στο σύνολο δυναμικού κοινού, την ίδια ώρα που η Ζήνα Κουτσελίνη έκανε 16,6!

Δείτε τα τέταρτα της Τατιάνας Στεφανίδου:

10.3
14.5
16.6
18.1
19.8
18.9
18
16.5
13.8
13.5

Τα τέταρτα της Ζήνας Κουτσελίνη:

12
15.5
15.9
17.2
17.8
18.3
19.7
16.6

Αλλά και το σύνολο τηλεθέασης του δυναμικού κοινού για την μεσημεριανή ζώνη:

Μεσημεριανή ζώνη

ALPHA: Μενεγάκη, ΕΛΕΝΗ 20
STAR: Κουτσελίνη, Αλήθειες με την Ζήνα 16,6

ΣΚΑΙ: Στεφανίδου Μαζί σου 16
ΑNT1: Μακρυπούλια Ρουκ ζουκ 15,9
STAR: Καγιά, Shopping Star 18,3
OPEN: Μουτσινάς, Για την παρέα 17,4

Τηλεθέαση 10/6: Ποια πανάκριβα προγράμματα τσακίστηκαν και ποιοι παρουσιαστές πήραν ανάσα; Όλα τα νούμερα αναλυτικά....

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα το Youweekly.gr, θα σας δώσει αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης όλων των προγραμμάτων, προκειμένου να έχετε μια καλύτερη εικόνα για το τι επέλεξε το κοινό για την ψυχαγωγία του και την ενημέρωσή του.

Τα νούμερα αφορούν στο δυναμικό κοινό!

Νωρίς το πρωί

ΑNT1: Παπαδάκης, Καλημέρα Ελλάδα 20,8

ΣKAI: Οικονόμου, Σήμερα 21,1

OPEN: Ώρα Ελλάδος 07.00, 7,8

Πρωινά lifestyle

ΑNT1: Σκορδά, Πρωινό 21,4
STAR: Καραβάτου, Στην Φωλιά των ΚΟΥΥΚΟΥ 17,7
OPEN: Καινούργιου, Ευτυχείτε 11,5
ALPHA: Τσιμτσιλή Ηappy Day, 21,2

Μεσημεριανή ζώνη

ALPHA: Μενεγάκη, ΕΛΕΝΗ 20
STAR: Κουτσελίνη, Αλήθειες με την Ζήνα 16,6

ΣΚΑΙ: Στεφανίδου Μαζί σου 16
ΑNT1: Μακρυπούλια Ρουκ ζουκ 15,9
STAR: Καγιά, Shopping Star 18,3
OPEN: Μουτσινάς, Για την παρέα 17,4

Απογευματινή ζώνη

ΑNT1: Μπεκατώρου, Still Standing 16,4
ALPHA: Φερεντίνος, Deal 17,7
STAR: Πολυχρονίδης, Ο τροχός της τύχης 14
ΑNT1: Γυναίκα χωρίς όνομα, 22,4

Δελτία ειδήσεων:

ΑΝΤ1: News, 16,3

ALPHA: Νews, 20,4

STAR: News, 12,9

ΣΚΑΙ: News, 11,2

OPEN: News, 5,7

Prime time:

ANT1: Η επιστροφή 16,9

ANT1: Πέτα τη φριτέζα 24,9
ALPHA: Τατουάζ, 20,3
ALPHA: Το Σόι σου, 29,8
ΣΚΑΙ: Survivor, 14,3
STAR: Κωδικό όνομα UNCLE 8
ΣΚΑΙ: After Dark 14,3

Βικτώρια Καρύδα: Τα πρησμένα μάτια και η διάγνωση που της έκοψε τα φτερά! Αυτή είναι η ασθένεια που παλεύει....

Τα πρησμένα μάτια που έχει η Βικτώρια Καρύδα μαρτυρούν την αλήθεια για την διάγνωση που της έκοψε τα φτερά! Αυτή είναι η ασθένεια που παλεύει και σας έχω όλο το ρεπορτάζ μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr!

Θα πρέπει να σας τονίσω ότι δεν είναι καθόλου τυχαία η χρονική στιγμή που αποφάσισε η Βικτώρια Καρύδα να μιλήσει δημόσια! Η ίδια, θα βρεθεί καλεσμένη στην Τατιάνα Στεφανίδουκαι για πρώτη φορά θα σπάσει την σιωπή της!

Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες μου, η Βικτώρια θα μιλήσει για όλα! Για τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, για τις δύσκολες ώρες, αλλά και για την ασθένεια με την οποία παλεύει!


Αξιοσημείωτο είναι δε, ότι η διάγνωση των γιατρών που έγινε πρόσφατα, έκοψε τόσο τα φτερά της Βικτώριας, ώστε η ίδια έκλαιγε σε όλη την εκπομπή καθώς διηγούνταν τι συνέβη και είχε πρησμένα μάτια! Άλλωστε, ζήτησε πολλές φορές να διακόψουν το γύρισμα, κάτι που η Τατιάνα σεβάστηκε απόλυτα.

Η Βικτώρια Καρύδα λοιπόν, για να μην σας κρατάω σε αγωνία, παλεύει με το Πάρκινσον από το οποίο πάσχει η μητέρα της! Η καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks, τόνισε αρκετές φορές στην Τατιάνα ότι δεν αντέχει να χάσει κι άλλο στενό της άτομο, μετά τον Γιάννη της, και η σκέψη μόνο την τρελαίνει!


Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι προσπαθεί να φανεί δυνατή για χάρη των παιδιών της, και για αυτό επέλεξε να κάνει μια νέα αρχή στην ζωή της, μακριά από τον χώρο των επιχειρήσεων του συζύγου της! Εμείς να της ευχηθούμε κουράγιο και ό,τι καλύτερο!

Βικτώρια Καρύδα: Καταρρακωμένη! Η πάθηση που της «χτύπησε» την πόρτα!

Καταρρακωμένη εμφανίστηκε η Βικτώρια Καρύδα μετά την πάθηση που της «χτύπησε» την πόρτα! Η ίδια, μίλησε για όλα....

Συγκεκριμένα, στη σημερινή εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, είδαμε ένα trailer για το επεισόδιο της Δευτέρας, με την παρουσιάστρια, να εξασφαλίζει μια τρομερή συνέντευξη από την Βικτώρια Καρύδα.

Έτσι στη σημερινή εκπομπή μας έδωσε μια μικρή γεύση για το τι θα δούμε τη συνέντευξη! Η πρώην παίκτρια του My style rocks, συγκλονίζει λέγοντας πως κάθε μέρα που περνά μετά τον χαμό του συζύγου της, του αφήνει σοκολατάκια στο κομοδίνο του.

Βικτώρια Καρύδα: Καταρρακωμένη! Η πάθηση που της «χτύπησε» την πόρτα!

Μάλιστα, προχώρησε και σε μία ακόμη αποκάλυψη! Η Βικτώρια Καρύδα αποκάλυψε πως η μητέρα της έχει Πάρκινσον και φοβάται μην τη χάσει! Παραπάνω πληροφορίες θα μάθουμε τη Δευτέρα στο Μαζί σου!

Αποκάλυψη βόμβα από την Βικτώρια Καρύδα! «Ο δολοφόνος του Γιάννη Μακρή είναι...»

Μια αποκάλυψη βόμβα έκανε η Βικτώρια Καρύδα! Ποιος είναι ο δολοφόνος του Γιάννη Μακρή;

Ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας δέχτηκε συνολικά έξι σφαίρες και έπεσε νεκρός έξω από το σπίτι του στη Βούλα, ενώ σύμφωνα με τις αρχές το πιο πιθανό είναι η δολοφονία του να σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Πριν από έναν περίπου μήνα μάλιστα συνελήφθη 31χρονος Βούλγαρος που ομολόγησε τη δολοφονία του επιχειρηματία. Η σύζυγος του επιχειρηματία Βικτώρια Καρύδα, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «My Style Rocks» ξεσπά στην εφημερίδα Realnews,μια μέρα μετά την γιορτή της μητέρας!

Όπως σημείωσε το ξανθό μοντέλο το μόνο που θέλει είναι να βρεθεί αυτός που έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του συζύγου της.


«Θέλω να βρεθεί αυτός που έδωσε την εντολή για την εκτέλεση του Γιάννη. Αυτός που κρύβεται πίσω απ’ όλη αυτή την τραγωδία. Είναι αυτός που πληρώνει τον ακριβό δικηγόρο για τον Βούλγαρο εκτελεστή […] Το μυαλό μου έχει κολλήσει. Δεν πιστεύω αυτό που έχει γίνει. Ποτέ δεν μου περνούσε από το μυαλό ότι θα συνέβαινε κάτι τόσο άσχημο, αυτό το κακό στην οικογένειά μας» είπε στην εφημερίδα η Βικτώρια Καρύδα.

Το ξανθό μοντέλο συνέχισε λέγοντας: «Ο άντρας μου ήταν υγιής. Όταν με πήραν τηλέφωνο πίστευα ότι χτύπησε, δεν μπορούσα να φανταστώ τέτοιο πράγμα. Νομίζω ότι ζω ένα κακό όνειρο. Κάτι που συμβαίνει σε κάποιον άλλον […] Το μόνο που θέλω είναι να βρεθεί ο άνθρωπος που πήρε την απόφαση να σκοτώσει τον άντρα μου. Το εύχομαι με όλη την καρδιά μου. Θέλουμε να τιμωρηθεί… Το κακό, βεβαίως έχει γίνει. Και να τον πιάσουν ο άντρας μου δεν γυρίζει πίσω. Είναι τραγικό. Δεν ξέρουμε τι ξημερώνει αύριο. Αυτό συνειδητοποίησα με το χειρότερο τρόπο».

Βικτώρια Καρύδα: Το μεγάλο βήμα στη ζωή της, μετά το θάνατο του συζύγου της!

Ένα μεγάλο και σημαντικό βήμα στη ζωή της έκανε η Βικτώρια Καρύδα μετά το θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Μακρή.

Η πρώην παίκτρια του My style rocks που πέρασε δραματικές στιγμές όταν έχασε τον πατέρα των παιδιών της, χαμογελάει ξανά.

Η Βικτώρια Καρύδα σχεδόν μισό χρόνο από την δολοφονία του επιχειρηματία, έκανε ένα σημαντικό βήμα στη ζωή της, να χαμογελάει και να περνάει όμορφες στιγμές με τα παιδιά της, καθώς πρέπει να φανεί δυνατή για εκείνα.

Το μοντέλο τους έχει μεγάλη αδυναμία και είναι το στήριγμα της αυτούς τους μήνες!

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται αρκετές στιγμές από την προσωπική της ζωή και βλέπουμε μέρα με τη μέρα πως μπαίνει και πάλι στους καθημερινούς ρυθμούς, χωρίς ωστόσο, να ξεχάσει τον "Βασιλιά" της όπως τον έλεγε.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

Βικτώρια Καρύδα: Με λιβανιστήρια και πλεγμένα μαλλιά μετά τον θάνατο του συζύγου της!

Με λιβανιστήρια και πλεγμένα μαλλιά η Βικτώρια Καρύδα μετά τον θάνατο του συζύγου της!

Η ίδια, πριν λίγες μέρες βρέθηκε στους Άγιους Ισίδωρους και μια φωτογραφία της έκανε τον γύρο του διαδικτύου! Η Βικτώρια, πήγε στο εκκλησάκι για να προσκυνήσει, αφού μετά την δολοφονία του Γιάννη Μακρή, έχει βρει καταφύγιο στον Θεό!

Η Βικτώρια Καρύδα μάλιστα, τράβηξε φωτογραφία την ώρα που προσκυνάει την εικόνα, και στο φόντο βλέπουμε αναμμένα κεριά αλλά και λιβανιστήρια! Όπως θα δείτε, έχει πλεγμένα τα μαλλιά της και φοράει αθλητικά ρούχα! Ιδού οι σχετικές φωτογραφίες:

Η Βικτώρια Καρύδα με λιβανιστήριαΗ Βικτώρια Καρύδα με λιβανιστήρια