Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Η πρώτη μάχη δόθηκε! Ποιος βγήκε νικητής;

Τα νούμερα τηλεθέασης (16/9) ξεκαθάρισαν τα πράγματα! Ποιον προτίμησε το κοινό;

Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Η πρώτη μάχη δόθηκε! Ποιος βγήκε νικητής;

Η πρώτη τηλεοπτική μάχη για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά δόθηκε και... με βάση τα νούμερα τηλεθέασης που σας φέρνει στο φως το Youweekly.gr έχουμε το ποιος βγήκε νικητής...

Το πρώην ζευγάρι που απασχόλησε όσο κανείς άλλος με τον γάμο του αλλά και με τον χωρισμό του για πρώτη φορά στα χρονικά βρέθηκε σε απέναντι κανάλια για τρία ολόκληρα τέταρτα. Ο Γιώργος με το "Μεσημέρι με τον Λιάγκα" και η Φαίη με το καθιερωμένο και αγαπημένο σε όλους "Πρωινό" - που έκανε και πρεμιέρα το μεσημέρι της Δευτέρας - "πάλεψαν" πραγματικά για να κερδίσουν τους τηλεθεατές. Ποιος λέτε πως τα κατάφερε;

Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB η Φαίη Σκορδά στην πρεμιέρα της έκανε σε σύνολο 20,7% και ο Γιώργος Λιάγκας 16,4% αλλά εμείς θέλουμε να επικεντρωθούμε στα τέταρτά που ήταν απέναντι.

Τέταρτα Φαίης:

13,4

17,8

17,7

22,5

23,3

26,5

24,4

23,3

20,7

19,6

18,5

Τέταρτα Γιώργου:

12

16,8

16

15,6

20,5

22,7

19,4

14,4

Όπως βλέπετε τα τέταρτα που είναι σημειωμένα με πιο σκούρο χρώμα είναι τα τέταρτα που βρέθηκαν απέναντι οι δυο τους... Το ποιος είναι νικητής είναι ολοφάνερο! Η Φαίη κατάφερε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού!

Γιώργος Λιάγκας: Η συζήτηση που είχε με την Φαίη Σκορδά και η αποκάλυψη - «Μου είπε ότι...»!

Την συζήτηση που είχε με την Φαίη Σκορδά, αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του, λέγοντας μάλιστα και τι του είπε.

Μπορεί το ζευγάρι να έχει χωρίσει, ωστόσο κρατάει πολύ καλές σχέσεις, αφού έχουν αποκτήσει και δυο παιδιά, τον Γιάννη και τον Δημήτρη.

Ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή την παρουσίαση του προγράμματος του ΣΚΑΙ, αναφέρθηκε στην παρουσίαση του ΑΝΤ1, αλλά και τους ρόλους που είχε ο κάθε παρουσιαστής αλλά και ηθοποιός του καναλιού.

«Μίλησα με την Φαίη χθες και μου είπε “έβαλα πάνω από 50 ποτά”. Ήταν κανονικά δεν είναι ψέματα αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Ξανά μαζί! Οι κοινές τους διακοπές στο νησί!

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκαν ξανά μαζί, με τις κοινές τους διακοπές στο νησί της Τήνου!

Οι δύο παρουσιαστές ήταν μαζί με τα παιδιά τους, περνώντας όμορφες οικογενειακές στιγμές!

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί πλέον να μην είναι ζευγάρι, αλλά πάνω απ΄ όλα είναι γονείς έχοντας δύο γιους τον Δημήτρη και τον Γιάννη!

Τις προηγούμενες μέρες ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε πολλές φωτογραφίες μαζί με τα παιδιά του από την Τήνο και το εξοχικό τους στο όμορφο νησί των Κυκλάδων!

Εκεί, βρέθηκε επίσης και η Φαίη Σκορδά! Η παρουσιάστρια ανέβασε μάλιστα φωτογραφία από το νησί. Φυσικά η παρουσία της εκεί έχει να κάνει με τα παιδιά, καθώς οι δύο γονείς ήθελαν να περάσουν χρόνο στις διακοπές με τους γιους τους, βάζοντας πάνω απ΄ όλα την οικογένεια!

Η Φαίη Σκορδά μάλιστα ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία από την Τήνο, με τον Γιώργο Λιάγκα να έχει κι΄ αυτός στιγμές από το νησί στο instagram!

undefined

undefined

Φαίη Σκορδά: Μετά τις διακοπές με τον Λιάγκα, δεν σταμάτησε τα παιχνίδια!

Μετά τις διακοπές με τον Γιώργο Λιάγκα η Φαίη Σκορδά δεν σταμάτησε τα παιχνίδια με τους γιους της, απολαμβάνοντας κάθε λεπτό μαζί τους.

Η παρουσιάστρια έχοντας κλείσει επιτυχημένα, ακόμη μια τηλεοπτική σεζόν, χαλαρώνει και γεμίζει μπαταρίες για την εκπομπή που θα έρθει σε λίγους μήνες ξανά στις οθόνες μας.

Η Φαίη Σκορδά τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, την πόλη όπου κατάγεται και δεν σταματά τις βόλτες με τους γιους της. Το καλοκαίρι είναι αφιερωμένο στα αγόρια της, συνεπώς και δεν μπορεί να τους χαλάσει κανένα χατήρι.

Μαμά και γιοι βρέθηκαν στο μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της χώρας μας και δεν σταμάτησαν τα παιχνίδια.

undefined

undefined

undefined

undefined

Γιώργος Λιάγκας: Μετά τις οικογενειακές διακοπές με την Σκορδά, ξεσάλωσε στην Μύκονο!

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά τις οικογενειακές διακοπές με την Σκορδά, ξεσάλωσε στην Μύκονο και το υλικό μιλάει από μόνο του!

Όχι που θα καθόταν να σκάσει ο Γιώργος... Πήρε τους φίλους του, την καλή του διάθεση και έκανε «χαμό» στο νησί των Ανέμων!

Ο παρουσιαστής, βρέθηκε σε ένα από τα πιο δημοφιλή μαγαζιά του νησιού και δεν σταμάτησε λεπτό να ανεβάζει βίντεο και φωτογραφίες στα social media! Ο Γιώργος Λιάγκας άλλωστε, είναι γνωστό ότι αγαπάει τις βραδινές εξόδους και μετά την Τήνο και την χαλάρωση, του έδωσε και κατάλαβε!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Γιώργος Λιάγκας: Μετά τις οικογενειακές διακοπές με την Σκορδά, ξεσάλωσε στην Μύκονο!Γιώργος Λιάγκας: Μετά τις οικογενειακές διακοπές με την Σκορδά, ξεσάλωσε στην Μύκονο!Γιώργος Λιάγκας: Μετά τις οικογενειακές διακοπές με την Σκορδά, ξεσάλωσε στην Μύκονο!Γιώργος Λιάγκας: Μετά τις οικογενειακές διακοπές με την Σκορδά, ξεσάλωσε στην Μύκονο!Γιώργος Λιάγκας: Μετά τις οικογενειακές διακοπές με την Σκορδά, ξεσάλωσε στην Μύκονο!Γιώργος Λιάγκας: Μετά τις οικογενειακές διακοπές με την Σκορδά, ξεσάλωσε στην Μύκονο!