Τηλεθέαση 19/9: Άσχημο κοντράρισμα για "8 Λέξεις" και "X-Factor"! Ποιος βγήκε νικητής;

Συγκλονιστική μάχη στήθος με στήθος!

Τηλεθέαση 19/9: Άσχημο κοντράρισμα για

Ποιος βγήκε νικητής στην τηλεθέαση το βράδυ της Πέμπτης 19/9; 8 Λέξεις ή X-Factor; Άσχημο κοντράρισμα έγινε στην prime time!

Πανικός όπως φαίνεται επικράτησε καθώς το κοινό ήταν διχασμένο και δεν ήξερε που να... κάτσει! ΣΚΑΙ ή OPEN; Η διαφορά μεταξύ των προγραμμάτων ήταν πολύ μικρή!

Το Youweekly.gr έχει τα νούμερα!

Ο ΣΚΑΙ με τις 8 Λέξεις - το σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου - έπιασε το 14,8% ενώ το X-Factor 14,3! Η μάχη ήταν συγκλονιστική αλλά σε τέταρτα η αλήθεια είναι πως το OPEN χτύπησε κόκκινο!

Αναλυτικά τα τέταρτα του XFactor:

9,8

16,7

13

21,3

19,2

12,7

Τέταρτα 8 Λέξεις:

13,3

12,5

15,7

17,6

16,8

13,8

17,6

X-Factor: Ο χορευτής που τους συγκίνησε όλους, τα καυστικά σχόλια του Θεοφάνους και η... πρόταση επί σκηνής! (Βίντεο)

Ο χορευτής που τους συγκίνησε όλους, τα καυστικά σχόλια του Θεοφάνους και η... πρόταση επί σκηνής, ήταν μερικά από τα highlights, του x-factor.

Τι είδαμε χθες;

X-Ο χορευτής που συγκίνησε με την ιστορία της ζωής του! "Μέναμε στο δρόμο" (Βίντεο)

Ο χορευτής που δοκίμασε τις δυνατότητές του στο τραγούδι μέσω του X-Factor και συγκίνησε με την ιστορία του!

Τι του είπαν οι κριτές;

Ο 22χρονος Έβανς Φυλακουρίδης επέλεξε το «Love yourself» του Justin Bieber, σε μουσική και στίχους των Benny Blanco, Ed Sheeran, Justin Bieber, για να κάνει την εμφάνισή του μπροστά στην κριτική επιτροπή του X Factor.

Ο χορευτής συγκίνησε με την ιστορία της ζωής του, ο οποίος κατάγεται από την Αίγυπτο και ζει στην Κύπρο, ωστόσο δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

Δέσποινα Βανδή: Έτοιμη για το X Factor! Οι φωτογραφίες από τα παρασκήνια!

«Στα 16 μου έκανα vocals και δεν είχα καλή καθηγήτρια και έπαθα ζημιά στις φωνητικές μου χορδές. Πάλι καλά όμως δεν ήταν κάτι σοβαρό και το πρόλαβα και μπορώ να τραγουδάω σήμερα. Σε μία περίοδο της ζωής μας ήμασταν τόσο πολύ δύσκολα οικονομικά που αναγκαστήκαμε να μείνουμε έξω στον δρόμο και να μην έχουμε ούτε να φάμε, ούτε τίποτα. Αναγκαζόμουνα να τραγουδάω ή να χορεύω έξω στον δρόμο για να έχουμε να φάμε κάτι οι δύο μας. Οι δύο πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου είναι όταν με έπιασαν εδώ σε ένα νυχτερινό κέντρο για να τραγουδήσω και το δεύτερο πράγμα ήταν όταν εγώ και η μαμά μου σταθήκαμε στα πόδια μας», είπε μεταξύ άλλων

Δείτε το βίντεο

Της έκανε πρόταση για το ραδιόφωνο ο Τσαουσόπουλος! (Βίντεο)

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος έκανε πρόταση για ραδιόφωνο σε διαγωνιζόμενη του X-Factor, καθώς τον εντυπωσίασε η φωνή της!

Περισσότερο βέβαια όταν μιλούσε, παρά όταν τραγουδούσε!

Το τραγούδι «Δώδεκα» σε στίχους και μουσική των Νίκου Καρβέλα και Φίλιππου Νικολάου, που έχει ερμηνεύσει η Άννα Βίσση, επέλεξε για να διαγωνιστεί στις auditions του X Factor η Μαρία Κίου.

Πανηγυρίζουν στο Open tv! To X-Factor πήρε «κεφάλια» και «πάτησε» κάτω τις 8 λέξεις!

Η διαγωνιζόμενη είχε συνεργαστεί με τον Βασίλη Καρρά, ενώ ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος στο τέλος της έκανε και πρόταση ακόμη και για το ραδιόφωνο!

Χ-Factor: Τα "καυστικά" σχόλια του Θεοφάνους! "Δεν τραγουδάς, ποιος σου είπε να ρθεις εδώ;" (Βίντεο)

Ο Γιώργος Θεοφάνους έκανε καυστικά σχόλια σε διαγωνιζόμενο του X-Factor, λέγοντάς του πως δεν τραγουδάει!

Ήταν έξαλλος!

Το τραγούδι «Τώρα και εγώ θα ζήσω» σε μουσική και στίχους των Χρήστου Νικολόπουλου και Γιάννη Πάριου, που έχει ερμηνεύσει η Χάρις Αλεξίου, επέλεξε για τις auditions του X Factor ο Ιάσων Λαγουτάρης.

Πάντως δεν τους έπεισε καθόλου και ειδικά τον Γιώργο Θεοφάνους, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει ότι κάποιοι άνθρωποι είπαν στον Ιάσωνα να πάει στο X-Factor!

Δέσποινα Βανδή: Έτοιμη για το X Factor! Οι φωτογραφίες από τα παρασκήνια!