Ελεονώρα Μελέτη: Πώς τα πήγε στην πρεμιέρα με τα «Μεσάνυχτα»; Σάρωσε ή «τσακίστηκε»;

Τα νούμερα μίλησαν!

Ελεονώρα Μελέτη: Πώς τα πήγε στην πρεμιέρα με τα «Μεσάνυχτα»; Σάρωσε ή «τσακίστηκε»;

Σάρωσε ή τσακίστηκε η Ελεονώρα Μελέτη στην πρεμιέρα με τα «Μεσάνυχτα» στον Alpha; Τα νούμερα τηλεθέασης!

Το δυναμικό κοινό μίλησε με νούμερα ζεστά και.. αχνιστά! Εμείς στο Υοuweekly.gr φυσικά σας τα έχουμε πρώτοι! Η Ελεονώρα, σε μια πολύ δυνατή εκπομπή, είχε καλεσμένο τον πατροκτόνο που έγινε αντικείμενο σχολιασμού αλλά και την Ελένη Ράντου!

Το κοινό την τίμησε δεόντως με ένα 19,4% σε γενικό σύνολο ενώ σε τέταρτο έφτασε μέχρι και το 22,7%! Δείτε αναλυτικά τα τέταρτα τηλεθέασης της εκπομπής:

12.4
14.3
21.4
24.5
21.2
22.7

Ελένη Ράντου: Η σπαρακτική εξομολόγηση για τον Μαχαιρίτσα μετά την κηδεία - «Φοβάμαι τον θάνατο»!

Μια σπαρακτική εξομολόγηση για τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα μετά την κηδεία του έκανε η Ελένη Ράντου. «Φοβάμαι τον θάνατο», είπε.

Η ηθοποιός, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα» και άνοιξε την καρδιά της στην παρουσιάστρια.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε από τη ζωή! Ήμασταν φίλοι, παίζαμε τάβλι, ήταν εξαιρετικός ταβλαδόρος! Θέλω να είμαι πάντα χρήσιμη και αναγκαία στους άλλους! Σε ανθρώπους που χάνω εν ζωή έχω πολύ εγωισμό.

Φοβάμαι τον θάνατο, το να μην είναι η κόρη μου ευτυχισμένη και το να γεράσω άσχημα», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Ράντου.

«Mεσάνυχτα»: Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για την Μελέτη!

Η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει και ο σταθμό του Alpha tv, έκανε μια επίσημη ανακοίνωση για την εκπομπή «Mεσάνυχτα» που επιστρέφουν.

Διαβάστε αναλυτικά...

Ελεονώρα Μελέτη: Φωτογραφία spoiler για τα «Μεσάνυχτα» και το συγκινητικό της μήνυμα!

«Μετά από μια επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει, αυτή τη φορά λίγο νωρίτερα. Τα «Μεσάνυχτα», έρχονται από την Τρίτη 1η Οκτωβρίου στις 23:40 και κάθε Τρίτη και Τετάρτη την ίδια ώρα.

Πρόσωπα της επικαιρότητας, πρωταγωνιστές της ζωής, άνθρωποι της διπλανής πόρτας θα μιλήσουν χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος. Οι ιστορίες τους θα μας φέρουν και φέτος σε επαφή με βαθιά συναισθήματα, μέσα από συνεντεύξεις και την ιδιαίτερη ματιά της Ελεονώρας.

Γιατί οι καλύτερες ιστορίες είναι πάντα οι αληθινές».