Ελεονώρα Μελέτη: Πως τα πήγε χωρίς ανταγωνισμό; Τα νούμερα μίλησαν!

Σάρωσε ή πάτωσε;

Ελεονώρα Μελέτη: Πως τα πήγε χωρίς ανταγωνισμό; Τα νούμερα μίλησαν!

Πώς τα πήγε η Ελεονώρα Μελέτη χωρίς ανταγωνισμό στα «Μεσάνυχτα»; Τα νούμερα μίλησαν και σας έχουμε αναλυτικά τα ποσοστά!

Η γνωστή παρουσιάστρια εχθές το βραδύ είχε καλεσμένη στην εκπομπή της την Άσπα Τσίνα, ένα πρόσωπο που γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story και είχε προκαλέσει σάλο με διάφορες αντιδράσεις της.

Η Άσπα Τσίνα και η ανατριχιαστική της εξομολόγηση έφερε τύχη στον Alpha και στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», αφού όπως δείχνουν τα νούμερα τηλεθέασης προσέλκυσε περισσότερο κοινό απ' όσο συνήθιζε!

Η Ελεονώρα Μελέτη συνεχίζει δυναμικά την εκπομπή με ξεχωριστούς καλεσμένους που έχουν πάντα να διηγηθούν μια ιστορία με νόημα και αυτό το κοινό το αντιλαμβάνεται χαρίζοντας της μια ανοδική πορεία στα νούμερα!

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και μιας που τα νούμερα μιλούν από μόνα τους, δείτε τα τέταρτα τηλεθέασης για το Μεσάνυχτα:

11

14,1

16,5

15,1

18,5

16,2

Αλλά και το σύνολο τηλεθέασης για την εκπομπή:

Late night

15,2

Ελεονώρα Μελέτη: Αυτοί είναι οι αποψινοί της καλεσμένοι τα... "Μεσάνυχτα"!

Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη τα... "Μεσάνυχτα". Θα αποκαλύψουν τα πάντα στην παρουσιάστρια του Alpha.

Απόψε, Τρίτη 19 Νοεμβρίου, τα «Μεσάνυχτα» μας βρίσκουν παρέα με την Άσπα Τσίνα!

«Μεσάνυχτα»: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη!

H ίδια αποκαλύπτει πως ο γιος της είναι μέλος της MENSA λόγω του υψηλού δείκτη ευφυΐας του, ενώ συγκλονίζει και αιφνιδιάζει την Ελεονώρα Μελέτη, όταν της λέει πως επέλεξε την εκπομπή «Μεσάνυχτα» για να εξομολογηθεί, για πρώτη φορά, πως δίνει τη δική της μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου στο αίμα.

Η Άσπα περιγράφει στην Ελεονώρα Μελέτη πως, μετά την ηχογράφηση του τραγουδιού της, ήρθε αντιμέτωπη με την ωμή πραγματικότητα.

Εξηγεί γιατί άργησε να μπει σε θεραπεία, αποκαλύπτει πως το είπε στο γιο της και δίνει το δικό της μήνυμα σε όλους. Πιο συνειδητοποιημένη από ποτέ, θεωρεί πως χρωστάει πολλά σε αυτό που βιώνει και προειδοποιεί συγκεκριμένους ανθρώπους να μην της τηλεφωνήσουν μετά την αποκάλυψή της.

Η Άσπα Τσίνα σε μια καθηλωτική συνέντευξη ζωής, απόψε, στα «Μεσάνυχτα», με την Ελεονώρα Μελέτη.