Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πήρε "φωτιά" ο ΑΝΤ1! Η σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης" έκανε νούμερα ρεκόρ!

Έπαιζε σε επανάληψη και τους "έσκισε" όλους!

Πήρε
Τηλεθέαση 08.12.2019 11:58
Follow us on Google News

Η αγαπημένη σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης" έκανε νούμερα ρεκόρ στον ΑΝΤ1 το Σάββατο 7/12! Πήρε "φωτιά" το κανάλι στην τηλεθέαση!

Διαχρονική και αγαπημένη κρατάει ακόμα και μετά από τόσα χρόνια αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού!

Συγκεκριμένα το απόγευμα του Σαββάτου έκανε το απίστευτο 22,4% και τερμάτισε πρώτο στην μεσημεριανή ζώνη αφήνοντας τους αντιπάλους αρκετά πίσω!

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 22,4

ΣΚΑΙ: Μαζί σου Σαββατοκύριακο 6,8

ΣΚΑΙ: DOT 10,3

ΑLPHA: Καλύτερα δε γίνεται 14,7

STAR: Star System 6,0

Αναλυτικά τα τέταρτα:

16

20,1

23,4

25,5

27

26,2

Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης

Κωνσταντίνου και Ελένης: Το απαγορευμένο επεισόδιο που έφερε την... καταστροφή στον ΑΝΤ1! Δεν προβάλλεται στην τηλεόραση!

Το απαγορευμένο επεισόδιο του Κωνσταντίνου και Ελένης που έφερε την... καταστροφή στον ΑΝΤ1! Δεν προβάλλεται πλέον στην τηλεόραση!

Η αγαπημένη σειρά που μας καθηλώνει μέχρι και σήμερα με τα επεισόδια του έχει αποδειχτεί πως πολλές λεπτομέρειες έμειναν κρυμμένες για καιρό!

Αυτήν την φορά σας αποκαλύπτουμε ότι ένα επεισόδιο είναι αυτό που δεν προβάλλεται σχεδόν ποτέ στη τηλεόραση. Το συγκεκριμένο επεισόδιο ονομάζεται «Τελευταία ημέρα του κόσμου» και προβλήθηκε λίγο πριν το 2000.

Ο Αντ1 αποφεύγει να προβάλλει το συγκεκριμένο επεισόδιο επειδή προδίδει την αληθινή χρονολογία της σειράς, κάτι που προκαλεί περιέργεια, αφού όλοι γνωρίζουν πότε έκανε πρεμιέρα. Κωνσταντίνου και Ελένης: Αγνώριστη η Παπουτσάκη, έπαιξε στην σειρά! Δείτε το πρόσωπό της...

Πλέον το συγκεκριμένο επεισόδιο θεωρείται τόσο σπάνιο που οι τηλεθεατές σπεύδουν να το δουν στο Youtube με αποτέλεσμα να το εκτοξεύσουν σε τρελά νούμερα, φέρνοντας έτσι την καταστροφή στο κανάλι που δεν το προβάλλουν!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σπύρος Παπαδόπουλος: Άσχημα τα νούμερα στον ΣΚΑΙ! Ρεκόρ προς... τα κάτω!

Τάσος Δούσης: Το τερμάτισε στο OPEN! Τα απίθανα νούμερα της Βιρμανίας

Διαβάστε περισσότερα θέματα τηλεθέασης στο Youweekly.gr

Share