Ελένη Μενεγάκη - "έσκασε" τώρα! Τα νούμερα στον ALPHA έφεραν "εγκεφαλικά"! Δείτε τα...

Πώς τα πήγε στην τηλεθέαση της Δευτέρας 9/12;

Ελένη Μενεγάκη -

Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης για την Δευτέρα 9/12! "Έσκασε" τώρα το χαρτί από την Nielsen και τα νούμερα της Ελένης Μενεγάκη έφεραν "εγκεφαλικά" στον ALPHA.

Η λαμπερή παρουσιάστρια παρόλο που το Σαββατοκύριακο, όπως σας αποκαλύψαμε μέσα από αποκλειστικές φωτογραφίες στο Youweekly.gr, πέρασε ευχάριστες στιγμές με την κόρη της στα ψώνια τους, η Δευτέρα μάλλον δεν ήταν η αγαπημένη της ημέρα.

Τα ποσοστά από τα μηχανάκια της AGB κατέγραψαν μια πτώση καθώς σημείωσε στο δυναμικό κοινό 12,7%! Από την μια είναι στα σταθερά επίπεδά της από την άλλη με βάση τα νούμερα της προηγούμενης εβδομάδας έπεσε λίγο γιατί είχε φτάσει να πιάνει και το 14%...

Όπως και να έχει στην μεσημεριανή ζώνη τερμάτισε πέμπτη...

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 26.8
ΣΚΑΙ: Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα 8.3
ΑLPHA: Ελένη 12.7
STAR: Αλήθειες με τη Ζήνα 17.6
Open: Μεσημέρι yes 5.3

ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ 21.6

ΣΚΑΙ: Καλό μεσημεράκι 22.2

Αναλυτικά τα τέταρτα της εκπομπής της:

17

14,6

14,3

16,5

19,5

12,1

11

10,7

12,1

7,4

4,4

5,5

Ελένη Μενεγάκη - έκτακτο: Η απόφαση του ALPHA! Τι συμβαίνει;

Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη; Μέσα από ένα έκτακτο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr θα σας αποκαλύψω την απόφαση του ALPHA!

Πριν από λίγα λεπτά οι πληροφορίες αυτές ήρθαν σε μένα και θα σας τις μεταφέρω όλες αναλυτικά μέσα από το Vanda's blog! Δεν έχουν γραφτεί πουθενά αλλού... ακόμα!

Όπως όλοι γνωρίζουμε το πενταετές συμβόλαιο της λαμπερής παρουσιάστριας με το κανάλι της Κηφισιάς λήγει τον προσεχή Ιούνιο του 2020 και έχει δημιουργηθεί ένας πανικός γύρω από αυτό!

Ελένη Μενεγάκη συμβόλαιο ALPHA

Μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω όλη την αλήθεια για να σταματήσουν τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας...

Το κανάλι ALPHA, σύμφωνα με έγκυρες πηγές μου, πήρε την απόφαση να επανεξετάσει και να διαπραγματευτεί το συμβόλαιό της από την αρχή, από μηδενική φάση, λίγο μετά το Πάσχα για να παρθεί η απόφαση για το αν θα μείνει ή θα λήξει η συνεργασία τους...

Ελένη Μενεγάκη: Τα μεγάλα «αγκάθια» στο χρυσό της συμβόλαιο!

Σύμφωνα, επίσης, με τις ίδιες πηγές η διαπραγμάτευση θα ξεκινήσει σαν να μην υπήρχε ποτέ πριν συνεργασία! Δηλαδή θα επαναπροσδιοριστεί εννοείται ο μισθός της παρουσιάστριας, ο οποίος αγγίζει ένα πολύ υψηλό ποσό μέχρι και σήμερα. Μετά θα επεξεργαστούν εξαρχής το concept, η συχνότητα και η ζώνη!

Γενικά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr που σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog, θα είναι κρίσιμη η περίοδος μετά το Πάσχα για την λαμπερή Ελένη γιατί οι ιθύνοντες του ALPHA δεν έχουν σκοπό να κάνουν.. εκπτώσεις και να χαρίσουν τίποτα αυτή τη φορά!