Γιώργος Λιάγκας: Ανατροπή μεγατόνων στον ΣΚΑΙ! "Έσκασαν" τα νέα τώρα!

Απίστευτο! Πώς έγινε αυτό;

Γιώργος Λιάγκας: Ανατροπή μεγατόνων στον ΣΚΑΙ!

Μόλις τώρα "έσκασαν" τα νέα και υπάρχει μεγάλη ανατροπή στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ με τον Γιώργο Λιάγκα, ανατροπή μεγατόνων!

Τα νούμερα τηλεθέασης που κατέγραψε η AGB μοιάζουν εξωπραγματικά αφού μας είχε συνηθίσει τόσο καιρό σε χαμηλά ποσοστά!

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί και τα μπλεξίματα με το ΕΣΡ είχε πέσει πολύ στα νούμερα και είχε φτάσει να κάνει ποσοστά τύπου 8-9%!

Όμως, την Τρίτη 10/12 έγινε η μεγάλη ανατροπή αφού τα μηχανάκια της Nielsen "έπιασαν" φωτιά με το 15,3% που "χτύπησε"!

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 21,4
ΣΚΑΙ: Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα 15,3
ΑLPHA: Ελένη 11,8
STAR: Αλήθειες με τη Ζήνα 18,2
Open: Μεσημέρι yes 3,2

ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ 21

ΣΚΑΙ: Καλό μεσημεράκι 21,7

Αναλυτικά τα τέταρτα:

8,5

13,2

11,1

18,5

15,6

19,6

19,9

15,8

Βέβαια, αυτό δεν αλλάζει την απόφαση που ήδη έχει παρθεί από τους ιθύνοντες για τον παρουσιαστή! Θα φύγει από το κανάλι και σας το αποκαλύψαμε μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Γιώργος Λιάγκας: Το λάθος που τον ακολουθεί φέρνει μεγάλες αλλαγές στον ΣΚΑΪ! Μόλις το ανακοίνωσε!

Ο Γιωργος Λιάγκας αναφέρθηκε στο λάθος που τον ακολουθεί το οποίο φέρνει τελικά μεγάλες αλλαγές στον ΣΚΑΪ! Μόλις το ανακοίνωσε

Ο γνωστός παρουσιαστής στην σημερινή εκπομπή του στον ΣΚΑΪ έθιξε ένα θέμα που είχε προκαλέσει σάλο και αυτό είχε επιπτώσεις πάνω του!

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για το περιστατικό που συνέβη πριν από μερικές εβδομάδες και έχει να κάνει με τα σχόλια που ακούστηκαν στην εκπομπή για την είδηση με φοιτήτρια του ΑΠΘ, στην οποία ασέλγησε συμφοιτητής της.

Αυτό ήταν ένα τεράστιο λάθος της ομάδας του «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και ο παρουσιαστής έχει δεχτυεί ήδη αρκετές κυρώσεις. Έτσι, ως αποτέλεσμα η εκπομπή του αλλάζει δομή και προσθέτει μια στήλη αφιερωμένη αποκλειστικά στις γυναίκες και στον τρόπο με τον οποίο μπορεί να αναδειχθεί περισσότερο.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Πριν από 3 εβδομάδες περίπου, εδώ στην εκπομπή κάναμε ένα “χοντρό”, ένα μεγάλο λάθος. Προφανώς ήταν άθελά μας, προφανώς δεν υπήρχε καμία στοχοποίηση, καμία πρόθεση, ήταν μια χοντροκομμένη πλάκα η οποία μας ακολούθησε από το γραφείο πάνω. Δεν το πήραμε χαμπάρι.

Καμιά φορά συμβαίνει στις καλύτερες των οικογενειών. Ζητήσαμε ειλικρινέστατο συγννώμη, μία, δύο και τρεις φορές. Φάγαμε και το βρίσιμό μας, απόλυτα δικαιολογημένο. Δεν αρκεί όμως αυτό, γιατί αισθανόμαστε πάρα πολύ άσχημα, δεν το έχουμε ξεπεράσει και δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσουμε και ποτέ αυτό που κάναμε, διότι στεναχωρήσαμε και ανθρώπους που δεν θα έπρεπε.

Στεναχωρήσαμε και πάρα πολλές γυναίκες που μας ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια. Το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε θα ήταν να δώσουμε μέσα από αυτήν εδώ την εκπομπή, βήμα στη γυναίκα».